Uudista tilauksesi ‑viesti, kun käynnistät Creative Cloud ‑sovelluksen

Ongelma: Uudista tilauksesi ‑ikkuna tulee näkyviin, kun käynnistät Creative Cloud ‑sovelluksen

Kun yrität käynnistää Adobe Creative Cloud ‑sovelluksen, saat Uudista tilauksesi ‑viestin, vaikka tilauksesi on voimassa.

Ratkaisut

Jos ensimmäinen ratkaisu ei toimi, kokeile toista ratkaisua.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Valitse Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen versiosta riippuen oikeasta yläkulmasta Tili-kuvake ja valitse sitten Kirjaudu ulos.

Uloskirjautuminen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta

Uloskirjautuminen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta (vanha versio)

3. Kirjaudu takaisin sisään.

1. Valitse Lisensoi tämä ohjelmisto.

2. Varmista, että sinulla on toimiva Internet-yhteys. Lisätietoja Internet-yhteyden tarkistamisesta on kohdassa Sisäänkirjautumis-, aktivointi- tai yhteysvirheet | CS5 ja uudemmat.

3. Varmista, että järjestelmän kello on asetettu oikeaan aikaan.

4. Jos tämä prosessi epäonnistuu, odota muutama minuutti ja valitse Yritä uudelleen ‑painike.

Lisätietoja

On useita syitä, miksi tämä ikkuna voi tulla näkyviin. Esimerkkejä tästä ovat salasanan nollaus, vaihtaminen Creative Cloud ‑tilauksesta toiseen tai ohjelmiston aktivointi sallittua useammilla laitteilla.