Ongelma: Adobe Creative Cloud -sovellusta käynnistettäessä tulee näkyviin Uusi tilauksesi -ikkuna.

Yritettäessä käynnistää Adobe Creative Cloud -sovellusta, näkyviin tulee tilauksen uusimisviesti, vaikka tilaus on voimassa.

Ratkaisut

Jos ensimmäinen ratkaisu ei auta, kokeile seuraavaa.

Ratkaisu 1: Kirjaudu ulos Adobe CC -työpöytäsovelluksesta.

1. Napsauta valikkorivin (Mac) tai tehtäväpalkin ilmoitusalueen (Windows) Creative Cloud -kuvaketta.

2. Valitse Profiili-valikosta Kirjaudu ulos.

Kirjaudu ulos Creative Cloudista.

3. Kirjaudu takaisin sisään.

Ratkaisu 2: Napsauta Lisensoi tämä ohjelmisto -painiketta.

1. Napsauta Lisensoi tämä ohjelmisto -painiketta.

2. Varmista, että Internet-yhteys on käytettävissä. Lisätietoja Internet-yhteyden tarkistamisesta on kohdassa Sisäänkirjautumis-, aktivointi- ja yhteysvirheet | CS5 ja uudemmat.

3. Varmista, että järjestelmän kellonaika on määritetty oikeaksi.

4. Jos prosessi epäonnistuu, odota muuta minuutti ja napsauta sitten Yritä uudelleen -painiketta.

Lisätietoja

Tämän ikkunan näkyviin tuloon on useita mahdollisia syitä: Esimerkiksi salasana voi olla nollattu tai olet vaihtanut Creative Cloud -tilauksesta toiseen tai aktivoinut ohjelmiston useammassa tietokoneessa kuin on sallittu.