Creative Cloud -sovellusta käynnistettäessä tulee näkyviin tilauksen uusimisviesti

Ongelma: Creative Cloud -sovellusta käynnistettäessä tulee näkyviin Uusi tilauksesi -ikkuna

Yritettäessä käynnistää Adobe Creative Cloud -sovellusta, näkyviin tulee tilauksen uusimisviesti, vaikka tilaus on voimassa.

Ratkaisut

Jos ensimmäinen ratkaisu ei auta, kokeile seuraavaa.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Napsauta Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa olevaa -kuvaketta.)

2. Näet jonkin seuraavista näytöistä käytössä olevan Creative Cloud -tietokonesovellusversion mukaan. Napsauta profiilikuvaketta sovelluksen oikeassa yläkulmassa ja valitse Kirjaudu ulos.

Uloskirjautuminen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta

Uloskirjautuminen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta (vanha versio)

3. Kirjaudu takaisin sisään.

1. Napsauta Lisensoi tämä ohjelmisto -painiketta.

2. Varmista, että internet-yhteys on käytettävissä. Lisätietoja internet-yhteyden tarkistamisesta on kohdassa Sisäänkirjautumis-, aktivointi- ja yhteysvirheet | CS5 ja uudemmat.

3. Varmista, että järjestelmän kellonaika on määritetty oikeaksi.

4. Jos prosessi epäonnistuu, odota muuta minuutti ja napsauta sitten Yritä uudelleen -painiketta.

Lisätietoja

Tämän ikkunan näkyviin tuloon on useita mahdollisia syitä: Esimerkiksi salasana voi olla nollattu tai olet vaihtanut Creative Cloud -tilauksesta toiseen tai aktivoinut ohjelmiston useammassa tietokoneessa kuin on sallittu.