Aloita Adobe Illustrator ‑ohjelmiston käyttö toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Illustratorin lataaminen ja asentaminen

laptop-download

Aloita Illustratorin lataaminen valitsemalla alta Lataa Illustrator. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.)

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Oletko unohtanut Adobe ID:si tai salasanasi?

Adobe ID -tunnus on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin

Miksi minun on kirjauduttava sisään voidakseni käyttää Illustratoria?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen tilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 99 päivän välein. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös silloin, kun lataat tai päivität Illustratorin. Lisätietoja on kohdassa Kirjautuminen sisään ja ulos Creative Cloud -sovellusten käyttöönottoa tai käytöstä poistoa varten.

Voinko asentaa Illustratorin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Illustratorin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun Adobe.comissa olevalta tililtäsi. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostus.