Aloita Adobe Illustrator ‑ohjelmiston käyttö toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Illustratorin lataaminen ja asentaminen

ai_appicon_128

Asennatko ensimmäistä kertaa tai uudelle laitteelle?
Aloita sovelluksen lataus tietokoneelle valitsemalla alta Hanki Illustrator-tietokonesovellus. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Jos asennat Creative Cloud -sovellusta ensimmäistä kertaa, myös Creative Cloud -tietokonesovellus asennetaan.

Sinulla on jo käyttöoikeus Illustrator iPadilla -sovellukseen, jos olet Creative Cloud -tilaaja. Lataa sovellus ja johdata luovuus uusiin paikkoihin. Aloita sovelluksen lataus valitsemalla alta Hanki Illustrator iPadilla ja noudattamalla näytön kirjautumis- ja asennusohjeita.

Tarvitsetko sopimukseen liittyviä ohjeita?

Ostin väärän sopimuksen. Kuinka vaihdan tilausta?

Opi vaihtamaan toiseen Adobe-sopimukseen tai muuttamaan nykyisen tilauksesi tallennustilaa tai laskutustiheyttä.

Miksi minun on kirjauduttava sisään voidakseni käyttää Illustratoria?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen tilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 99 päivän välein. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös silloin, kun lataat tai päivität Illustratorin. Lisätietoja on artikkelissa Adoben sovellusten aktivointi kirjautumalla sisään.

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksesi tai salasanasi?

Adobe ID -tunnus on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun tililtäsi osoitteessa Adobe.com. Lisätietoja saat artikkelista Adoben laskun etsiminen ja tulostaminen.