Useimpien Creative Cloud ‑sopimusten tapauksessa jäsenyytesi uusitaan automaattisesti. Voit poistaa automaattisen uusinnan käytöstä peruuttamalla jäsenyytesi.

Vuositilaus

Jäsenyytesi uusitaan joka vuosi automaattisesti sen vuositilauspäivänä, kunnes peruutat sen. Ilmoitamme sinulle, kun 12 kuukauden uusintapäivä on lähestymässä, ja kerromme mahdollisesti voimaan astuvista muutoksista.

Kuukausittainen tilaus

Sinulta veloitetaan kuukausittain ostohetkellä ilmoitettu maksu, kunnes peruutat tilauksen. Kuukausimaksu saattaa muuttua, mutta muutoksista ilmoitetaan aina etukäteen.

Automaattisen uusinnan poistaminen käytöstä

Voit poistaa automaattisen uusinnan käytöstä peruuttamalla jäsenyytesi. Lue lisää jäsenyytesi peruuttamisesta.

Uusintapäivän määrittäminen

1. Avaa Adobe ID ‑tilisi ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla.

2. Napsauta ylhäällä olevassa siirtymispalkissa Tilaukset.

Tilaukset
  3. Napsauta Omat tilaukset ‑osassa Tilauksen hallinta.

Tilauksen hallinta
  4. Sopimuksesi uusintapäivä on ilmoitettu Tilaus ja maksu ‑kohdassa sopimustyypin alla.

Renew-date