Useimpien Creative Cloud ‑sopimusten tapauksessa jäsenyytesi uusitaan automaattisesti. Voit poistaa automaattisen uusinnan käytöstä peruuttamalla jäsenyytesi.

Ennen kuin aloitat: minkä tilisivun näet?

icon

Olemme olleet kiireisiä!

Pyrimme jatkuvasti parantamaan kokemuksiasi. Olemme siirtymässä uudelleensuunniteltuun tilisivuun. Meidän on ensin tarkistettava, mikä tilisivu sinulla on, jotta voimme ohjata sinut oikeaan sisältöön.

1. Kirjaudu Adobe-tilillesi (käytä tiliä luotaessa antamaasi sähköpostiosoitetta).

2. Napsauta alla olevaa sivua, joka vastaa tilisivuasi, niin löydät oikeat ohjeet.

Vuositilaus

Jäsenyytesi uusitaan joka vuosi automaattisesti sen vuositilauspäivänä, kunnes peruutat sen. Ilmoitamme sinulle, kun 12 kuukauden uusintapäivä on lähestymässä, ja kerromme mahdollisesti voimaan astuvista muutoksista.

Kuukausittainen tilaus

Sinulta veloitetaan kuukausittain ostohetkellä ilmoitettu maksu, kunnes peruutat tilauksen. Kuukausimaksu saattaa muuttua, mutta muutoksista ilmoitetaan aina etukäteen.

Automaattisen uusinnan poistaminen käytöstä

Voit poistaa automaattisen uusinnan käytöstä peruuttamalla jäsenyytesi. Lue lisää jäsenyytesi peruuttamisesta.

Uusintapäivän määrittäminen

1. Käytä Adobe ID ‑tiliäsi ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet -kohdassa Tilauksen hallinta.

Tilauksen hallinta
  3. Tilauksen tiedot ‑kohdasta löydät sopimuksesi uusintapäivän sopimustyypin alta.

Tilauksen tiedot