Vianmääritys & ohje

Pilvidokumenttien luomisen, avaamisen tai tallentamisen epäonnistuminen tai tietojen menettäminen voi johtua monista syistä. Ohjeet näiden ongelmien ratkaisemiseen on artikkelissa Adobe XD:n pilvidokumenttien ongelmien ratkaiseminen.

Saatat nähdä virhekoodin tai kohdata yritysympäristölle ominaisia tilanteita. Ratkaisut näihin ongelmiin on artikkelissa Julkaisutyönkulkujen ongelmat.

Selaimen asetukset voivat vaikuttaa suunnitelmatietojen ja prototyyppien hahmonnukseen. Lue, miten selaimen asetuksia muutetaan, ja tutustu selaimiin liittyviin ratkaisuihin artikkelissa Julkaistuja Adobe XD -prototyyppejä ei näy selaimissa.

XD tukee monia tiedostomuotoja, esimerkkeinä PSD, Ai, Sketch ja JPG. Jos näiden tiedostomuotojen vieminen tai tuominen tuottaa ongelmia, katso artikkeli Miksi en voi tuoda tai viedä tiedostoja Adobe XD:ssä?

Saatat nähdä erityisiä asennukseen tai käyttöoikeuksiin liittyviä virheilmoituksia. Ratkaisut näihin ongelmiin on artikkelissa XD-lisäosien asennusongelmat.

macOS:

Joissakin tilanteissa Adobe XD saattaa kaatua käynnistettäessä, kun macOS on päivitetty uudempaan versioon. Ohjeet tämän ongelman ratkaisemiseen on artikkelissa Adobe XD kaatuu käynnistettäessä macOS-laitteella

Windows:

Riittämättömät oikeudet XD-kansioihin sekä vanhentuneet näyttöohjaimet ja Windows-versio voivat saada XD:n kaatumaan. Ohjeet näiden ongelmien ratkaisemiseen on artikkelissa Adobe XD kaatuu, kun se käynnistetään Windows 10 -käyttöjärjestelmässä.

Pilvidokumentit ovat pilvipohjaisia tiedostoja, jotka voit avata ja muokata Adobe XD -sovelluksessa. Pilvidokumentteja käytettäessä työsi ovat aina ajan tasalla kaikissa laitteissa paikkaan katsomatta. Lue lisää pilvidokumenttien käytöstä Adobe XD:ssä.

Voit tallentaa XD-luomuksia pilvidokumenteiksi, jotta ne ovat ajan tasalla ja niitä voi käyttää millä tahansa laitteella verkossa. Voit sitten jakaa ja työstää dokumentteja muiden Creative Cloud -käyttäjien kanssa. Pilvidokumentteihin voi tehdä muutoksia myös ilman verkkoyhteyttä. Muutokset tallennetaan automaattisesti pilveen, kun muodostat jälleen verkkoyhteyden laitteella.

Creative Cloud ‑sopimuksesi sisältää erityyppisiä pilvitallennusresursseja, kuten pilvidokumentteja, kirjastoja ja Creative Cloud ‑tiedostoja (synkronoituja tiedostoja). Lue lisää niiden eri käyttötavoista ja hyvistä puolista.

Kun työstät pilvidokumentteja, työsi synkronoidaan Creative Cloudin synkronointiprosessissa. Ongelmia pilvidokumenttien kanssa saattavat aiheuttaa Creative Cloudin synkronointiongelmat tai Creative Cloud -synkronoinnin päivitysten puuttuminen. Lisätietoja on artikkelissa Adobe XD:n pilvidokumenttien ongelmien ratkaiseminen.

Lisäosien asentamista ja kehittämistä tuetaan XD:n versiosta 13.0 eteenpäin.

Kyllä, lisäosien käyttö on tällä hetkellä ilmaista.

Valitse XD-valikosta Plug-ins > Development Create a Plug-in (Lisäosat > Kehittäminen > Luo lisäosa), niin Adobe I/O -kehityskonsoli avautuu.

Lisätietoja lisäosien kehittämisestä ja testaamisesta sekä niiden toimittamisesta lisättäväksi sovelluksen sisäiseen luetteloon löytyy Adobe XD -kehittäjän dokumentaatiossa.

Lisätietoja lisäosien lataamisesta ja asentamisesta löytyy artikkelista Lisäosien luominen ja hallinta.

Asennusongelmiin saat apua lisäosan sisäisestä Get Support (Hanki tukea) -kohdasta, jonka avulla voit ottaa yhteyttä lisäosan kehittäjään.

Katso järjestelmävaatimuksista lisätietoa tuetuista käyttöjärjestelmistä.

Voit ladata sovelluksen Creative Cloud -verkkosivulta. Kirjaudu Adobe-tilillesi, jos näet kehotteen, ja valitse sitten Lataa tai Asenna. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asennuksen vianmääritysopas.

Kirjaudu Adobe-tilillesi. Valitse Salasana-kohdasta Muuta kohdassa Nykyinen salasana ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Unohditko salasanasi? Katso, miten se palautetaan.

Tältä sivulta voit lukea, miten aloitustilauksesta päivitetään maksulliseen tilaukseen.

Voit päivittää tilauksen XD:ssä valitsemalla Ohje > Päivitä XD. Tämä avaa sivun, josta löydät sinulle sopivan tilauksen.

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin, kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin tai vietyihin tietoihin, jaettuihin dokumentteihin ja jaettuihin linkkeihisi.

Siirryt automaattisesti aloitustilaukseen, johon kuuluu Adobe XD. Et kuitenkaan voi enää luoda rajoittamatonta määrää jaettuja linkkejä, jaettuja dokumentteja, kutsuja jaettuihin dokumentteihin, PDF-vientejä ja videotallennusten vientejä. Sinulla ei ole pääsyä muihin sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee kahteen gigatavuun.

Katso ohjeet Creative Cloud -jäsenyyden peruuttamiseen ja tutustu Adoben tilausehtoihin.

Yhteisö

Liity keskusteluun.