Als uw organisatie een Acrobat DC-licensie heeft gekocht via een ETLA (Enterprise Term License Agreement) of VIP-programma, kunt u de installatieprogramma's op deze pagina downloaden. Klik op de gepaste downloaden link hieronder om het installatieprogramma voor Acrobat te downloaden. Nadat het downloaden is voltooid, dubbelklikt u op het installatieprogramma om het installatieproces te starten.

Opmerking:

Als u Acrobat al hebt geïnstalleerd, kiest u Help > Controleren op updates om het programma bij te werken naar de nieuwste versie. Zie Adobe Acrobat-installatie handmatig bijwerken voor meer informatie.

Installatie programma voor Acrobat Pro DC

Voor Windows Voor Mac OS (v10.12 en hoger)

Downloaden (904 MB, meertalig installatieprogramma*)

Downloaden (753 MB, meertalig installatieprogramma*)

Voor Mac OS (v10.11 en eerder)

Downloaden (692 MB, meertalig installatieprogramma*)

Installatie programma voor Acrobat Standard DC

Voor Windows Voor Mac OS

Downloaden (904 MB, meertalig installatieprogramma*)

Niet beschikbaar

Engels—Universeel

Engels—Arabisch (Midden-Oosten)

Engels—Hebreeuws (Midden-Oosten)

Japans

Deens

Nederlands

Fins

Frans

Frans—Noord-Afrika

Duits

Italiaans

Noors

Portugees—Brazilië

Spaans

Zweeds

Tsjechisch

Hongaars

Pools

Russisch

Turks

Oekraïens

Vereenvoudigd Chinees

Traditioneel Chinees

Koreaans

Slovaaks

Sloveens