Probleem: wanneer u Acrobat DC installeert via de Creative Cloud-desktopapp, ontvangt u de melding Fout 1722: er is een probleem met dit Windows Installer-pakket. Een programma dat werd uitgevoerd als deel van de installatie, is niet voltooid zoals verwacht......

Fout 1722-

Oplossing:

1. Download Visual C++ Redistributable Packages voor Visual Studio 2013 van het officiële Microsoft-downloadcentrum ( http://www.microsoft.com/en-in/download/details.aspx?id=40784 )
  2. Selecteer vcredist_x86.exe en download het pakket.
  3. Op een 64-bits computer navigeert u naar C:\Windows\SysWOW64\ en op een 32-bits computer naar C:\Windows\System32. Als de map C:\Windows\SysWOW64 bestaat, werkt u op een 64-bits computer.
  4. Zoek naar msvcr120.dll en msvcp120dll en wijzig de naam van beide bestanden.
    Verwijder de bestanden niet; als het pakket vcredist_x86.exe niet kan worden geïnstalleerd, kunt u de naam van beide bestanden terugzetten.
  5. Dubbelklik nu op vcredist_x86.exe en installeer het. Wanneer de installatie is voltooid, controleert u dat msvcr120.dll en msvcp120.dll beide teruggezet zijn. U kunt de bestanden waarvan u de naam in de bovenstaande stap hebt gewijzigd, nu verwijderen. Verwijder msvcr120.dll en msvcp120.dll niet
  6. Installeer Acrobat nu via het CC-installatieprogramma en het programma moet worden geïnstalleerd