Probleem - Acrobat kan geen verbinding maken met een DDE-server

Wanneer u in Acrobat meerdere bestanden samenvoegt tot één PDF, krijgt u de foutmelding dat Acrobat geen verbinding kan maken met een DDE-server.

lp292_2013-11-04122547

Oplossing

Probeer de volgende oplossingen in de volgorde waarin ze worden weergegeven om het probleem te verhelpen.

Oplossing 1:

Opmerking:

Het is raadzaam een back-up van het Windows-register te maken alvorens wijzigingen aan te brengen.

1. Open de Windows Register-editor:

1. Klik op Start > Uitvoeren.
    2. Typ Regedit in het veld Openen en klik dan op OK.
  2. Ga naar de volgende registersleutel:
        HKEY_CLASSES_ROOT\acrobat\shell\open\ddeexec\application

3. Maak een back-up: klik met de rechtermuisknop op de toepassingssleutel en exporteer deze naar uw bureaublad.

4. Verander de sleutel AcroviewA18 in AcroviewR18.

(Hier is de waarde van A en R afhankelijk van de geïnstalleerde versie van Acrobat. Zo is de waarde A18 voor Acrobat 2018.)

5. Sluit de Register-editor en Acrobat.

Start Acrobat opnieuw en kijk of het probleem is verholpen. Zo niet, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 2:

1. Controleer of er een antivirusprogramma op uw computer is geïnstalleerd.

2. Zo ja, schakelt u het programma uit. Kijk of het probleem is opgelost.

3. Werk Acrobat bij naar de recentste versie en kijk of het probleem is verholpen.

Als u de update automatisch wilt uitvoeren vanuit Acrobat, kiest u Help > Controleren op updates. Volg daarna de stappen in het Updater-venster om de nieuwste updates te downloaden en installeren.