U kunt meerdere pagina's van een PDF-bestand op één vel papier afdrukken. Het afdrukken van meerdere pagina's per vel wordt ook X op één-afdrukken genoemd (zoals 2 op één of 6 op één). U kunt aangeven hoe pagina's worden geordend: horizontaal over de pagina of in verticale kolommen.

1. Kies Bestand > Afdrukken.

2. Kies Meerdere pagina's per vel in het pop-upmenu Pagina's schalen.

3. In het pop-upmenu Pagina's per blad selecteert u een waarde.

4. In het pop-upmenu Paginavolgorde selecteert u Horizontaal, Horizontaal invers, Verticaal of Verticaal invers:

Menu Afdrukvolgorde pagina's
    Afdrukvolgorde
  5. Klik op OK of Afdrukken.