Meerdere pagina's per vel papier afdrukken met behulp van Acrobat of Reader

U kunt meerdere pagina's van een PDF op één vel papier afdrukken. Het afdrukken van meerdere pagina's per vel wordt ook X op één-afdrukken genoemd (zoals 2 op één of 6 op één). U kunt opgeven hoe de pagina's worden gerangschikt, horizontaal over de pagina of in verticale kolommen.

1. Kies in Acrobat of Acrobat Reader het hamburgermenu (Windows) of het menu Bestand (macOS) > Afdrukken.

2. Selecteer Meerdere in het gedeelte Paginaschaling en -verwerking van het dialoogvenster Afdrukken.

3. In het pop-upmenu Pagina's per vel selecteert u een waarde.

4. In de vervolgkeuzelijst Paginavolgorde selecteert u Horizontaal, Horizontaal omgedraaid, Verticaal of Verticaal omgedraaid:

5. Selecteer Afdrukken.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online