Geselecteerde PDF-pagina's afdrukken

1. Open het PDF-bestand in Reader of Adobe Acrobat.

2. Open het tabblad Pagina's aan de linkerkant van het documentvenster als het nog niet is geopend.
    Kies in Acrobat X de optie Beeld > Tonen/verbergen > Navigatievensters > Paginaminiaturen.
    Kies in Acrobat 9 de optie Beeld > Navigatiedeelvensters > Pagina's.

kies Beeld > Tonen/verbergen > Navigatievensters > Paginaminiaturen.
  3. Ctrl-klik (Windows) of Command-klik (Mac OS) op de miniaturen van pagina's die u wilt afdrukken.

Ctrl-klik (Windows) of Command-klik (Mac OS) op de paginaminiaturen
  4. Kies Bestand > Afdrukken.

De optie Geselecteerde pagina's is gemarkeerd in het deelvenster Afdrukbereik in het dialoogvenster Afdrukken.

5. Klik op OK of Afdrukken.

Specifieke PDF-pagina's afdrukken

1. Kies Bestand > Afdrukken.

2. In het deelvenster Afdrukbereik van het dialoogvenster Afdrukken typt u het aantal pagina's dat u wilt afdrukken. Gebruik een streepje in een bereik met pagina's. Scheid elke pagina of elk bereik met een komma of spatie (zoals '4, 7, 15-34, 56').

typ het aantal pagina's dat u wilt afdrukken
    Niet-opeenvolgende pagina's en een paginabereik opgegeven in de sectie Afdrukbereik van het dialoogvenster Afdrukken.

3. Klik op OK of Afdrukken.