Wanneer u een video weergeeft, kunt u opmerkingen toevoegen aan afzonderlijke frames. Elke opmerking wordt gekoppeld aan een specifiek frame. Wanneer u de opmerkingen bekijkt, worden ze daarom weergegeven in de context waarin ze zijn toegevoegd.

1. Als de video is geopend (in een PDF-bestand), opent u het deelvenster Lijst met opmerkingen.

Opmerking:

Als u het deelvenster Lijst met opmerkingen wilt openen, kiest u Gereedschappen > Opmerking. De gereedschappen voor annotaties en markeringen worden weergegeven in de secundaire werkbalk en de opmerkingen worden weergegeven in het deelvenster aan de rechterkant.

2. Start de video en klik op Onderbreken op het punt waar u een opmerking wilt toevoegen.

3. Selecteer het gewenste gereedschap voor opmerkingen in de secundaire werkbalk en klik op het videoframe om de opmerking toe te voegen.

4. Klik op Afspelen om de video te vervolgen.

De opmerkingen worden weergegeven in Lijst met opmerkingen.