Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met uw Adobe Illustrator-software.

Illustrator downloaden en installeren

laptop-download

Klik hieronder op Illustrator downloaden om Illustrator te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. U kunt uw lidmaatschapsversie downloaden nadat u zich hebt aangemeld.)

Hulp bij uw lidmaatschap

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u voor een proefversie downloadde of een Adobe-app of -lidmaatschap kocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden

Waarom moet ik me aanmelden om Illustrator te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: elke 30 dagen voor maandelijkse leden en elke 99 dagen voor jaarlijkse leden. Aanmelden is ook vereist wanneer u Illustrator downloadt of bijwerkt. Zie voor meer informatie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren of deactiveren.

Kan ik Illustrator op een andere computer installeren?

U kunt Illustrator en andere Creative Cloud-apps op maximaal twee computers installeren. Als u het programma opnieuw op een derde computer wilt installeren, moet u het op een van uw eerdere apparaten uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Hoe krijg ik mijn factuur?

U kunt vanaf uw account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie Een betaalbewijs of factuur afdrukken.