Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met uw Adobe Illustrator-software.

Illustrator downloaden en installeren

ai_appicon_128

Installeert u de toepassing voor het eerst of op een nieuw apparaat?
Klik op Illustrator op desktop downloaden om de download naar uw desktop te starten. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. Als dit de eerste keer is dat u een Creative Cloud-app installeert, wordt de Creative Cloud-desktopapp ook geïnstalleerd.

U hebt al toegang tot Illustrator op de iPad als u een Creative Cloud-abonnee bent. Download de app en neem uw creativiteit overal mee naartoe. Klik op Illustrator op iPad downloaden hieronder om de download te starten en volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren.

Hulp nodig bij uw abonnement?

Ik heb het verkeerde abonnement aangeschaft. Hoe wissel ik van abonnement?

Kom te weten hoe u overstapt op een ander Adobe-lidmaatschap of de opslag of factureringsfrequentie van uw huidige lidmaatschap wijzigt.

Waarom moet ik me aanmelden om Illustrator te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: elke 30 dagen voor maandelijkse leden en elke 99 dagen voor jaarlijkse leden. Aanmelden is ook vereist wanneer u Illustrator downloadt of bijwerkt. Raadpleeg voor meer informatie Aanmelden om uw Adobe-apps te activeren.

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u voor een proefversie downloadde of een Adobe-app of -lidmaatschap kocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden

Hoe krijg ik mijn factuur?

U kunt vanaf uw account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie Uw Adobe-factuur vinden en afdrukken voor meer informatie.