Cloudopslag voor Adobe Illustrator upgraden

Lees hoe opslagruimte werkt en hoe u de opslagruimte voor Adobe Illustrator kunt beheren en upgraden.

Bij alle Adobe Illustrator-lidmaatschappen krijgt u cloudopslag om uw Illustrator-documenten op verschillende apparaten op te slaan en te openen. U kunt uw illustraties overal maken en delen vanaf elk apparaat, waar u ook naartoe gaat. Lees verder voor meer informatie over hoe u uw cloudopslag kunt bijwerken en beheren.

Op hoeveel opslagruimte heb ik recht?

Als u een lidmaatschap voor Adobe Illustrator als losse app (gratis) gebruikt, hebt u recht op 2 GB cloudopslag. Als uw opslagruimte vol is, kunt u upgraden naar een betaald lidmaatschap.

Overzicht

Opslag

Aankopen in de app (via de Apple App Store)

100 GB

Gratis proefversie

2 GB

Adobe Illustrator, losse app (betaald)

100 GB

Alle Creative Cloud-apps

100 GB

Ik heb een gratis lidmaatschap. Hoe upgrade ik naar een betaald lidmaatschap en krijg ik meer opslagruimte?

Als u het gratis startlidmaatschap van Adobe Illustrator gebruikt, is uw cloudopslag beperkt tot 2 GB. Bij het gratis lidmaatschap krijgt u niet alle premiumfuncties van Adobe Illustrator.

Als u overstapt op een betaald lidmaatschap, krijgt u 100 GB opslagruimte en profiteert u van alle premiumfuncties van Adobe Illustrator.

Kan ik mijn opslag upgraden?

Als u een betaald lidmaatschap van Adobe Illustrator hebt, kunt u uw Creative Cloud-opslag upgraden.

Hoe maak ik ruimte vrij in mijn cloudopslag?

Als u uw opslaglimiet bereikt, kunt u uw opslag upgraden of oudere projecten verwijderen om ruimte vrij te maken.

1. Klik op het tabblad Clouddocumenten op het beginscherm op ... naast een van uw documenten en tik vervolgens op Verwijderen.
  2. Als u een document definitief wilt verwijderen om ruimte vrij te maken, gaat u naar het tabblad Verwijderd en tikt u op ... naast het verwijderde document. Selecteer vervolgens de optie Definitief verwijderen.