Generelle innstillinger inkluderer alternativer for å tillate Adobe å vise produktmarkedsføringsmeldinger mens du jobber i programmet. Du kan velge hvorvidt du vil motta disse meldingene for produktmarkedsføring eller ikke.

Merk:

Transaksjonsmeldinger som forenkler Adobes nettjeneste, kan ikke slås av.

1. Åpne dialogboksen Innstillinger.

• (Windows) Velg Rediger > Innstillinger.

• (Mac OS) Velg Adobe Reader > Innstillinger.

2. Klikk Generelt under Kategorier.

3. Velg alternativene du vil bruke i inndelingen Meldinger fra Adobe.

Vis meldinger når jeg starter Reader

Gjør at meldinger fra Adobe vises på velkomstskjermen når du starter programmet uten at et dokument er åpent. Klikk på en melding for å få informasjon om funksjoner, oppdateringer eller nettjenester, eller for å åpne et element i programmet, slik som en oppgaverute. Fjern avmerkingen for alternativet for å hindre produktmarkedsføringsmeldinger i å vises.

Ikke vis meldinger når jeg viser et dokument

Hindrer produktmarkedsføringsmeldinger fra Adobe i å vises nederst til venstre i programvinduet. Klikk på Lukk-knappen for å avvise meldingen. Meldingen viskes ut hvis du ikke foretar deg noe. La alternativet stå umerket for å tillate meldinger for produktmarkedsføring.