Vise bilder, objekter eller 3D-modeller

Merk:

Hvis du vil kopiere bestemte bilder eller øyeblikksbilder av sideområder, kan du se Kopiere innhold fra PDF-er.

Jeg kan ikke se bilder i en PDF

1. Høyreklikk på dokumentet og velg Innstillinger for sidevisning.

2. Velg Vis store bilder.

Merk:

Hvis du fjerner avmerkingen for alternativet ovenfor, viser Reader store bildefiler som grå bokser, noe som gjør visningen og rullingen raskere.

Flytte eller rotere 3D-modeller

3D-verktøylinjen vises når du klikker på en 3D-modell. Klikk på pilen ved siden av Roter-verktøyet for å vise alle 3D-navigasjonsverktøyene som er tilgjengelige i Reader.

Analysere objekter, målinger eller geografisk plassering

Reader inneholder analysealternativer som lar deg vise metadata for bestemte objekter, måle dem eller arbeide interaktivt med geografiske data. For å få tilgang til disse alternativene klikker du på Utvidet øverst til høyre i vinduet.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende emner i Hjelp for Acrobat: