Vise bilder, objekter eller 3D-modeller

Merk:

Hvis du vil angi bilder eller øyeblikksbilder av sideområder, kan du se Kopiere innhold fra PDF-filer.

Jeg kan ikke se bildene i en PDF-fil

1. Høyreklikk dokumentet, og velg Innstillinger for sidevisning.

2. Velg Vis store bilder.

Merk:

Hvis du fjerner merket for alternativet ovenfor, viser Reader store bildefiler som grå bokser, noe som øker hastigheten på visning og rulling.

Flytte eller rotere 3D-modeller

3D-verktøylinjen vises når du klikker på en 3D-modell. Klikk pilen ved siden av Roter-verktøyet for å vise alle 3D-navigasjonsverktøyene som er tilgjengelige i Reader.

Analysere objekter, mål eller geografisk plassering

Reader har analysealternativer som lar deg vise metadata for bestemte objekter, måle dem eller samhandle med geografiske data. Du får tilgang til disse alternativene ved å klikke Utvidet øverst til høyre i vinduet.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende emner i Hjelp for Acrobat: