Kom igång med Creative Cloud-webbplatsen

Lär dig att utforska Creative Cloud-webbplatsen för att hämta dina program, börja lära dig och få åtkomst till dina kreativa arbeten.

Websidan för Creative Cloud ger enkel åtkomst till dussintals appar och tjänster som ingår i ditt medlemskap. Du kan snabbt hitta rätt program eller verktyg och få tillgång till olika resurser för att lära dig att använda ett verktyg eller få bättre kunskaper.

Du kan även synkronisera och dela filer, hantera tusentals teckensnitt, få åtkomst till bibliotek med stockfoton och designresurser samt få kontakt med den kreativa communityn. Creative Cloud-webbplatsen är din port till allt spännande som Creative Cloud innebär.

Creative Cloud-webbplatsen
Creative Cloud-webbplatsen

A. Tabbar B. Alternativ för sökning och navigering

Använd hemfliken om du snabbt vill börja använda dina program. Du får åtkomst till dina senast använda filer och hittar även ett urval självstudiekurser som hjälper dig att komma igång.

Hämta och installera program

Hämta och installera Creative Cloud-program som ingår i din prenumeration snabbt. Välj även Bläddra bland alla appar och ta reda på hur du kommer åt andra Creative Cloud-program.

Använd snabbåtgärder på dina projekt

Avsnittet Snabbåtgärder ger tillgång till lättanvända verktyg som automatiserar komplexa uppgifter och hjälper dig att börja skapa. Många snabbåtgärder kan användas på bilder på din enhet och bilder som är lagrade i molnet. De omfattar Ta bort bakgrunden, Ändra bildens storlek och Konvertera till JPG.

Komma åt nyligen använda filer

Avsnittet Senaste ger snabb åtkomst till de projekt och mediefiler som du nyligen har arbetat med.

Komma åt webbappar

Kom åt webbappar och betaappar som är tillgängliga för dig. Hitta information om dessa appar i det vänstra sidofältet på hemfliken.

Visa din profilinformation

Visa information om vilken plan du har, andra planer som är tillgängliga för dig och hur mycket molnlagringsutrymme du har kvar. Använd även snabblänkar för att få hjälp.

Hämta, installera och uppdatera dina Creative Cloud-program via fliken Program. Du kan även filtrera programlistan med de tillgängliga kategorierna.

Du kan klicka på namnet på ett program och få en översikt och en lista med viktiga funktioner, de språk som stöds av programmet och systemkrav för att installera och använda programmet.

Vad mer kan du göra på fliken Program?

• Välj Installera om du vill installera ett datorprogram.
  • Välj Starta om du vill öppna en webbapp eller en webbtjänst.
  • Gå till Mobilavsnittet i Alla program för att skicka hämtningslänkar till din telefon eller e-posta dem. Välj sedan Skicka länk.

Välj fliken Filer för att gå till Creative Cloud-resurser och få tillgång till dina synkade filer, molndokument, publicerade resurser, delade resurser och dina Creative Cloud-bibliotek.

Creative Cloud-resurser
Creative Cloud-resurser

Använd fliken Upptäck till att få tillgång till studieresurser, kreativa utmaningar, Adobes liveströmmar, kostnadsfria resurser och mycket mer. Du kan anpassa dessa resurser efter både intresse och produkt. Ta kontakt med andra kreatörer och lär dig direkt av dem. Lär dig och följ med kreativa proffs via rekommenderade liveströmmar och se Behance-gallerier som har valts ut utifrån dina specifika intressen.

Du hittar alternativ för sökning och navigering högst upp på Creative Cloud-webbplatsen. Använd dessa alternativ för att genomföra en sökning, få hjälp, få åtkomst till ditt konto eller flytta mellan olika Adobe-webbappar och Adobe-tjänster. Alternativen för sökning och navigering är tillgängliga från alla flikar.

Sök information om dina program

Använd sökfältet för att söka efter program, självstudiekurser, hjälpartiklar, mallar och Adobe Stock-mediefiler. De främsta resultaten visas.

Visa avtal

Visa avtal som är tillgängliga för dig. Välj knappen Visa planer för att ändra din plan.

Få hjälp

Välj ikonen Hjälp  om du letar efter hjälp eller vill ansluta till och engagera dig i Adobe-communityn.

• Få hjälp: Besök Adobe Help Center, där du hittar svar på några av de vanligaste frågorna och hjälp som rör ditt konto och dina program.
  • Fråga användarforumet: Ta kontakt med experter och få svar på dina frågor.
  • Kontakta oss: Välj det här alternativet om du vill chatta med oss om du stöter på problem.

Visa meddelanden

Tryck på avsieringsikonen i form av en klocka  för att visa alla meddelanden som du har fått. Creative Cloud-meddelanden rör vanligtvis uppdateringar till dina program, din medlemskapsstatus, händelser för dina program och tjänster, meddelanden från communitymedlemmar och viktiga meddelanden från Adobe. Ett rött märke visas bredvid klockikonen när du har ett nytt meddelande.

Hantera ditt konto

Välj profilmenyikonen  för att se ditt Adobe ID eller logga ut från ditt Adobe-konto. Du kan även komma åt dina kontouppgifter genom att välja Adobe-konto på menyn Profil.

Adobe-ikon

Klicka på Adobe-ikonen  om du vill gå till startsidan för adobe.com.