Lär dig att utforska Creative Cloud-webbplatsen för att hämta dina program, börja lära dig och få åtkomst till dina kreativa arbeten.

Obs!

Typekit har bytt namn till Adobe Fonts och ingår nu i Creative Cloud och andra prenumerationer. Mer information.

På Creative Cloud-webbplatsen får du enkelt tillgång till alla program och tjänster som ingår i ditt Creative Cloud-medlemskap. Du kan snabbt hitta rätt program eller verktyg och få tillgång till en mängd olika resurser för att lära dig att använda ett verktyg eller få bättre kunskaper.

Du kan även synkronisera och dela filer, hantera tusentals teckensnitt, få åtkomst till bibliotek med stockfoton och designresurser samt få kontakt med den kreativa communityn. Creative Cloud-webbplatsen är din port till allt spännande som Creative Cloud innebär.

Arbetsyta
Creative Cloud-webbplatsen

A. Tabbar B. Alternativ för sökning och navigering

Hemfliken

Använd hemfliken om du snabbt vill börja använda dina program. Du får åtkomst till dina senast använda filer och hittar även ett urval självstudiekurser som hjälper dig att komma igång.

Snabbstart

Under Snabbstart finns olika alternativ för att komma igång med ett kreativt projekt. Du kan också söka efter teckensnitt, överföra filer och visa alla dina Creative Cloud-program och -tjänster.

Snabbstart
Snabbstart

Senaste

Under Senaste får du snabb åtkomst till Spark-projekt och resurser som du nyligen har arbetat med.

Börja lära dig

Under Börja lära dig kommer du åt olika tillgängliga resurser. Se och lär dig mer om olika funktioner, arbetsflöden med mera.

Klicka på Alla självstudiekurser om du vill gå till fliken Lär dig. Där hittar du självstudiekurser för alla dina program.

Fliken Lär dig

På fliken Lär dig finns självstudiekurser för de populäraste programmen. Du kan också hålla koll på dina framsteg och gå tillbaka till genomförda kurser.

Dina självstudiekurser

I det här avsnittet får du tillgång till självstudiekurser för alla dina Creative Cloud-program.

Börja lära dig

Bläddra igenom de kurser som rekommenderas för dig. För varje kurs kan du se antalet självstudiekurser, den totala längden och hur många gånger kursen har visats. Klicka på en miniatyrbild om du vill börja titta på självstudiekurserna.

Fortsätt lära dig

I det här avsnittet finns snabblänkar till listan med självstudiekurser som du har påbörjat.

Självstudiekurser per program

I det här avsnittet kan du filtrera självstudiekurserna för ett visst Creative Cloud-program. Välj programmet från Filtrera efter program för att bara visa de självstudiekurser som finns för det programmet. Du kan också filtrera självstudiekurserna utifrån hur bra du kan programmet. Om du inte har använt programmet förut väljer du Nybörjare. Om du är en erfaren användare och vill lära dig ett avancerat arbetsflöde, väljer du Erfaren.

Självstudiekurser per program
Självstudiekurser per program

Slutförda självstudiekurser

I det här avsnittet finns listan med självstudiekurser som du har slutfört.

Fliken Program

Hämta och installera program från fliken Program. Du kan också filtrera listan med program utifrån följande kategorier:

• Alla program
  • Design
  • Fotografi
  • Video och ljud
  • Användarupplevelser och webb

Du kan klicka på namnet på ett program och få en översikt och en lista med viktiga funktioner, de språk som stöds av programmet och systemkrav för att installera och använda programmet.

Produktöversikt
Produktöversikt
  • Om du vill installera ett skrivbordsprogram klickar du på Installera.
  • Om du vill starta en webbapp eller -tjänst klickar du på Starta.
  • Om du vill installera en mobilapp klickar du på iOS eller Android.

Jämför program

Du kan också jämföra program för att hitta det program som passar dig bäst. Du kan jämföra programmen utifrån följande jämförelsevillkor:

Design

• Grafisk design
  • Kreativ bildbehandling
  • Layout och publicering
  • Teckning, målning och illustrationer

Fotografi

• Kompletta fototjänster, inklusive molnlagring
  • Fotohantering och redigering
  • Bäst för nya användare
  • Komposition och retuschering

Video och ljud

• Videoredigering
  • Rörlig grafik/VFX
  • Animering
  • Ljudredigering

Användarupplevelser och webb

• Design och specifikationer
  • Prototyper
  • Kod
  • Webbsida

Fliken Ditt arbete

Välj den här fliken för att gå till Creative Cloud-resurser och få åtkomst till dina filer. Mer information finns i Söka, synkronisera och hantera resurser

Creative Cloud-resurser
Creative Cloud-resurser

Alternativ för sökning och navigering

Alternativ för sökning och navigering finns högst upp på Creative Cloud-webbplatsen. Du kan använda de här alternativen för att göra sökningar, få hjälp, få åtkomst till ditt konto eller flytta mellan olika Adobe-webbappar och -tjänster. Alternativen för sökning och navigering är tillgängliga från alla flikar.

Alternativ för sökning och navigering
Alternativ för sökning och navigering

A. Sökfält B. Få hjälp och dela feedback C. Visa meddelanden D. Öppna profilmenyn E. Hitta programmet eller appen du behöver F. Gå till Adobe.com

Sökfält

Använd sökfältet för att söka efter program, självstudiekurser, hjälpartiklar, mallar och Stock-mediefiler. De bästa resultaten visas. Du kan klicka på Visa alla om du vill se hela listan.

Hjälp-ikon

Klicka på Hjälp-ikonen  om du vill ha hjälp eller vill dela feedback.

Få hjälp:

Det här alternativet tar dig till Adobe Help Center. Där hittar du svar på några av de vanligaste frågorna och hjälp om ditt konto och dina program. Du kan även få kontakt med experter och få svar på dina frågor.

Dela feedback:

Välj det här alternativet om du vill dela feedback om din upplevelse. Du kan också bifoga filer med kommentarer.

Klockikon för meddelanden

Klicka på klockikonen för meddelande  för att visa alla meddelanden som du har fått. Creative Cloud-meddelanden rör vanligtvis uppdateringar till dina program, din medlemskapsstatus, händelser för dina program och tjänster, meddelanden från communitymedlemmar och viktiga meddelanden från Adobe. Ett rött märke visas bredvid klockikonen när du har ett nytt meddelande.

Ikon för profilmeny

Klicka på profilmenyikonen  för att kontrollera ditt Adobe ID eller logga ut från ditt Adobe-konto. Du kan också få åtkomst till dina kontouppgifter genom att klicka på Hantera konto på profilmenyn. Mer information om hur du hanterar ditt konto finns i Hantera ditt Adobe ID-konto.

Menyikonen Appar och tjänster för webben

Klicka på menyikonen Appar och tjänster för webben  om du vill välja och starta en webbapp. Du kan också enkelt växla mellan Creative Cloud, Document Cloud och Experience Cloud och navigera till avsnittet Program i den Cloud-svit som du har valt för att hitta dina datorprogram eller mobilappar.

Menyn Appar och tjänster för webben
Menyn Appar och tjänster för webben

Adobe-ikon

Klicka på Adobe-ikonen  om du vill gå till startsidan för adobe.com.