Lär dig hur du laddar ned och installerar Photoshop CC eller CS6 som en del av ditt Creative Cloud-medlemskap. Omfattar planerna Fullständigt, Fotografi och Fristående program.

Hämta Photoshop CC

Välkommen till Photoshop CC! Processen är densamma oavsett om du har köpt en fullständig plan, en plan för fotografi eller fristående program. Hämta bara Photoshop från adobe.com-webbplatsen och installera det på din dator.

1. Gå till katalogen Creative Cloud-program. Leta upp Photoshop och klicka på Ladda ned.

Om du inte är inloggad uppmanas du logga in med ditt Adobe ID och lösenord. Följ anvisningarna på skärmen.

Katalogen Datorprogram

Obs!

Om du har en kostnadsfri utvärderingsprenumeration på Creative Cloud kan du läsa Hämta och installera en testversion av Creative Cloud.

Är du inte Creative Cloud-medlem eller har en testversion än? Se Kom igång med Creative Cloud.

2. Hämtningen av programmet startar.

Samtidigt startas Adobe Creative Cloud-datorprogrammet och därifrån hanteras resten av installationsprocessen. Du kan se hämtningsförloppet i statusfältet bredvid programmets namn.

Obs!

Beroende på hur snabbt nätverk du har kan det ta lite tid att hämta ditt program.

3. Du startar ditt nya program genom att leta upp Photoshop-ikonen på panelen Apps och klicka på Öppna.

Du kan även starta Photoshop på samma sätt som du startar alla andra program på datorn. Photoshop installeras på den plats där program normalt installeras, till exempel i mappen Program.

Obs!

Har du problem med din första hämtning? Se Felsöka Creative Cloud vid problem med hämtning och installation.

Installera Photoshop CS6

Du kan hämta tidigare versioner av Photoshop, till exempel CS6, direkt från Creative Cloud-datorprogrammet. Du kan ha flera versioner av Photoshop installerade på datorn samtidigt.

Obs!

Om du har köpt en Photoshop CS6-licens tidigare och vill installera om Photoshop CS6 som en del av Creative Suite kan du läsa Hämta CS6-produkter.

1. Klicka på ikonen för Creative Cloud som finns i aktivitetsfältet (Windows) eller Apple-menyfältet (Mac OS) för att öppna Creative Cloud-datorprogrammet. Om den inte redan är vald klickar du på fliken Apps överst i fönstret.

2. Hitta Photoshop i listan över program och klicka på pilen bredvid Uppdatera eller Installera. Välj sedan Andra versioner

3. Leta upp CS6 i listan över versioner. Klicka sedan på Installera.

Photoshop CS6 hämtas och installeras på datorn.

Obs!

Tidigare versioner av produkter skriver inte över befintliga versioner. Du kan ha två versioner av samma program samtidigt på datorn, med undantag för Acrobat XI (Windows) och Acrobat DC. När du installerar dessa versioner av Acrobat avinstalleras alla andra versioner av Acrobat. Mer information finns i Hämta Acrobat-produkter.