Hur får jag tillgång till mina Creative Cloud-filer?

Vi arbetar för att förbättra hur vi stöder dina filer i Creative Cloud – inklusive hur Creative Cloud hjälper dig att samarbeta mer effektivt med andra gällande kreativt arbete. Medan vi gör det kan du märka några ändringar i hur du får åtkomst till några av dina Creative Cloud-filer och resurser i alla Creative Cloud-program.

Vad har ändrats

• Ditt arbete > Filer har bytt namn till Filer > Dina filer
  • Bibliotek heter nu Dina bibliotek. Både dina och offentliga bibliotek dyker upp här.
  • Avsnittet Publicerat finns nu i Filer > Dina filer.
  • Dela molndokument från Creative Cloud-webbplatsen. Välj molndokumentet där. Välj sedan Dela. Välj de tillgängliga alternativen för att antingen bjuda in samarbetspartner till att redigera molndokumentet eller dela det som en offentlig länk.
  • Använd fliken Stock och Marketplace för att visa Adobe Stock-mediefiler och installera teckensnitt och plugin-program.
  • Använd fliken Lär dig mer för att komma igång med valfritt Creative Cloud-program och lära dig grunderna.

Hur kommer jag åt mina synkade filer?

Du kan fortsätta att ha tillgång till dina synkroniserade filer på följande sätt:

• Du kan öppna dem direkt från Creative Cloud-datorprogrammet. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet och gå till Filer. Välj Öppna synkningsmappen längst ned i det vänstra sidofältet.
  • Välj Dina filer > Synkade filer i avsnittet Filer.

Vi vill gärna höra från dig medan vi arbetar med dessa förbättringar. Du kan berätta vad som är mest värdefullt för dig när det gäller att hantera dina kreativa verk och dina samarbeten i vårt forum för användarfeedback i Creative Cloud.