Programpanelen visar inte installerade Creative Cloud-program

Problem

På fliken program i Creative Cloud-datorprogrammet listas inte program som installerade. Eller så listas de som installerade, men finns inte på Start-menyn eller i mappen Program.

Lösning

1. Välj Logga ut på Profil-menyn i Creative Cloud-datorprogrammet.

Välj Logga ut

2. Avsluta Creative Cloud-datorprogrammet:

• Version 5.0 och senare: Tryck på kommando+Q (macOS) eller Ctrl+W (Windows)
    • Version 4.9 eller tidigare: Välj ikonen med de tre vertikala punkterna uppe i det högra hörnet av Creative Cloud-datorprogrammet och välj Avsluta.
  3. Gör något av följande beroende på ditt operativsystem.

macOS

a) Gå till System > Program > Verktyg.

b) Välj Nyckelringsåtkomst och ta bort autentiseringsuppgifterna för Adobe User Info.

Windows

a) Gå till Kontrollpanelen > Användarkonto > Autentiseringshanteraren.

b) Välj Windows-autentiseringsuppgifter. Ta sedan bort autentiseringsuppgifterna för Adobe User Info.

Åtkomst till nyckelringen

Autentiseringshanteraren

4. Starta Adobe Creative Cloud på nytt.

5. Logga in i Creative Cloud-datorprogrammet.

Programmen visas nu som installerade på programpanelen i Creative Cloud-datorprogrammet.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?