På fliken program i Creative Cloud-datorprogrammet listas inte program som installerade. Eller så listas de sominstallerade,men finns inte på Start-menyn eller i mappen Program.

Lösning

1. I Creative Cloud-datorprogrammet ska du klicka på Logga ut i Profil-menyn.

2. Klicka på kugghjulsikonen i Creative Cloud-datorprogrammetoch välj Avbryt.

3. Navigera till följande plats och byt namn på opm.db:

• macOS: Macintosh HD/Users/[användarnamn]/Library/Application Support/Adobe/OOBE
    • Windows: C:\Users\[användarnamn]\AppData\Local\Adobe\OOBE

Byt namn tillopm.db.old

4. Starta Adobe Creative Cloud på nytt.

5. Loggain påCreative Cloud-datorprogrammet.

Logga in

Programmen visas nu som installerade på programpanelen i Creative Cloud-datorprogrammet.