När du försöker starta Creative Cloud-program, blinkar programfönstret och sedan avslutas programmet utan något felmeddelande.

Lösning

Logga ut ur Creative Cloud-kontot och logga sedan in igen. Detta återställer kontoinformationen vilket gör att Creative Cloud-programmet kan starta.

1. Mac OS: Gå till Program > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Windows: Klicka på Sök och skriv Adobe Creative Cloud i Start-menyn.

2. Klicka på Logga ut i profilmenyn.

3. Om du vill logga in på nytt anger du ditt Adobe ID (vanligtvis din e-postadress) och lösenord och klickar sedan på Logga in.

Obs!

Läs Creative Cloud-datorprogrammet stängs omedelbart efter start om datorprogrammet Creative Cloud avslutas utan ett felmeddelande.