Fel 1002: Creative Cloud-datorprogram kunde inte uppdateras

Om du får felmeddelandet ”Creative Cloud-datorprogram kunde inte uppdateras (felkod: 1002)” vid uppdatering av Creative Cloud-datorprogram kan du prova dessa lösningar i angiven ordning:

1. Klicka på Försök igen för att försöka installera uppdateringen på nytt.
  2. Starta om datorn och försök sedan uppdatera Creative Cloud-datorprogram.
  3. Endast för macOS-användare:
    1. Använd Terminal, kör ls -ld /tmp.
    2. Om resultatet lyder lrwxrwxrwt och specifikt att den sista bokstaven är t, kör då kommandot sudo chmod -h -t /tmp.
    3. Klicka på Försök igen för att försöka installera uppdateringen på nytt.
  4. Avinstallera Creative Cloud-datorprogram.

Hämta och installera sedan om Creative Cloud-datorprogram.