När du installerar Adobe Creative Cloud-program på macOS 10.12 visas ett av följande felmeddelanden:

• Installationen kan inte fortsätta eftersom installationsfilen kan vara skadad.Hämta installationsfilen igen.
  • Installationsprogrammet kunde inte initieras. Det kan bero på att en fil saknas. Hämta Adobe Support Advisor för att hitta problemet.

De här felen uppstår när du installerar Creative Cloud-program med lokala installationspaket. Det rekommenderas att installera programmen genom Adobe Creative Cloud-skrivbordsprogram. Creative Cloud-skrivbordsprogrammet har uppdaterats och kan användas för att installera nuvarande och tidigare versioner av Creative Cloud-program. Se Hämta och installera Creative Cloud-program för mer information om installationsprocessen.

Gör enligt följande för att starta installationsprocessen om du behöver använda ett lokalt installationspaket i likhet med de som finns under Hämta Creative Cloud-program för att genomföra installationen.

1. Montera skivavbildningsfilen för Creative Cloud-programmet.

2. Öppna den monterade DMG-filen.

3. Högerklicka på Install.app och välj Öppna paketinnehåll i snabbmenyn.

4. Navigera till Innehåll> MacOS.

5. Dubbelklicka på den körbara Unix-filen Install.

Ett terminalfönster öppnas och initierar installationsprogrammet. Du kan välja att installera i testläge, använda ett serienummer eller verifiera ett Creative Cloud-medlemskap.