Om en ny version av ett Creative Cloud-program saknas i skrivbordsprogrammet Creative Cloud, kan du prova en av följande metoder för att uppdatera appanelen. Sedan visas den nya versionen för hämtning i skrivbordsprogrammet.

Logga ut från Creative Cloud-datorprogrammet och logga sedan in igen

Om du loggar ut och loggar in igen i skrivbordsprogrammet Creative Cloud kan det återställas och göra systemuppdateringen tillgänglig på listan över tillgängliga program.

1. Klicka på Creative Cloud-ikonen som finns i aktivitetsfältet (Windows) eller Apples menyfält (Mac OS) för att öppna Creative Cloud-datorprogrammet.

2. Klicka på Logga ut i profilmenyn.

3. Om du vill logga in på nytt anger du ditt Adobe ID (vanligtvis din e-postadress) och lösenord och klickar sedan på Logga in.

Hämta nya program direkt från webbplatsen

Du kan även hämta den senaste versionen av programvaran genom att gå direkt till Adobe.com

1. Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.

2. Klicka på knappen Hämta i katalogen med Creative Cloud-datorprogram. Hämtningen av ditt program startar.