Nya versioner saknas i Appanelen för Creative Cloud-datorprogram

Om en ny version av ett Creative Cloud-program saknas i Creative Cloud-datorprogrammet, kan du prova en av följande metoder för att uppdatera Appanelen.

Logga ut från Creative Cloud-datorprogram och logga sedan in igen

Om du loggar ut och loggar in igen i Creative Cloud-datorprogram kan det återställas och göra systemuppdateringen tillgänglig på listan över tillgängliga program.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Klicka på -ikonen på aktivitetsfältet i Windows eller på menyfältet i macOS.)

2. Klicka på profilikonen i det övre högra hörnet av programmet och klicka sedan på Logga ut.

Logga ut från Creative Cloud-datorprogram

3. Logga in på Adobe-kontot igen.

Hämta nya program direkt från webbplatsen

Du kan även hämta den senaste versionen av programvaran från Adobe.com

1. Logga in till katalogsidan för Creative Cloud-program.

2. Klicka på knappen Hämta bredvid programmet som du vill hämta. Hämtningen av programmet startar.