Duplicera uppdateringsmeddelanden | Adobe Update Manager, Creative Cloud-datorprogrammet

Problem

Adobe Update Manager och Adobe Creative Cloud-datorprogrammet visar båda ikoner för uppdateringsmeddelanden i menyraden. När du väljer Adobe Update Manager öppnas Creative Cloud-datorprogrammet.

Lösning

Inaktivera ikonen för uppdateringsmeddelanden för Adobe Update Manager.

1. Starta Adobe-program som visar en tillgänglig uppdatering i Adobe Update Manager.
  2. Välj Hjälp > Leta efter uppdateringar.
  3. När Adobe Update Manager startar väljer du Inställningar.
  4. Inaktivera ikonen för uppdateringsmeddelanden.Adobe Update Manager är fortfarande funktionellt, men visar inte längre en ikon.

Ytterligare information

Vissa Adobe-program använder inte Creative Cloud-datorprogrammet för att meddela om och installera uppdateringar. De fortsätter att använda Adobe Update Manager. Creative Suite-program som nu ingår i Creative Cloud visar uppdateringsmeddelanden via både Adobe Update Manager och Creative Cloud-datorprogrammet. Meddelandena via Adobe Update Manager är överflödiga.