Aktiveringen misslyckades | Fel 194:6

Problem

När du försöker starta ett Adobe-program visas följande felmeddelande:

Aktiveringen misslyckades. Vi kan inte aktivera <produktnamn>. Kontrollera dina internetanslutningsinställningar och försök igen. Kontakta kundsupport om problemet kvarstår, 194:6

Lösning

1. Klicka på Försök igen nere till höger på felmeddelandedialogrutan. Följ stegen nedan om du fortfarande får samma felmeddelande.

2. Logga in på Adobe-kontot med ditt Adobe ID (vanligtvis din e-postadress) och lösenord.

3. Klicka på Hantera plan i avsnittet Planer.

4. I avsnittet Aktiverade enheter (på sidans nederdel) inaktiverar du enheten.

5. Starta programmet Adobe och logga in med ditt Adobe ID.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online