Fel 117 inträffar under hämtning eller uppdatering av ett Adobe-program

När du försöker hämta eller uppdatera ett Adobe-program får du följande felmeddelande som indikerar att du har nätverksanslutnings- eller stabilitetsproblem:

Exit Code: 117
-------------------------------------- Översikt --------------------------------------
– 2 allvarliga fel, 0 fel, 0 varning(ar)
ALLVARLIGT: Allvarligt fel ”117” inträffade vidhämtning
ALLVARLIGT: Fel uppstod vid nedladdning av paketet (Namn: <Product Name> Version: <Product Version>).
Felkod: '117'

Lösning 1: Kontrollera din Internetanslutning

Du behöver internetanslutning för att hämta och uppdatera Adobe-program. Kontrollera att du kan ansluta till Internet och tryck på Försök igen.

Lösning 2: Konfigurera din programvarubrandvägg

Programvarubrandväggar begränsar åtkomsten till datorn. Vissa programbrandväggar meddelar dig när ett program försöker ansluta till Internet. Användare har rapporterat instanser där Program/hårdvarubrandvägginställningar orsakade felhämtningar.

• Om du blir uppmanad väljer du att låta Adobe-programmet få åtkomst till Internet.
  • Om du inte uppmanas till detta inaktiverar du programbrandväggarna tillfälligt för att avgöra om de blockerar Internetåtkomst. Se brandväggens programvaruinformation för att få hjälp.

Lösning 3: Inaktivera antivirusprogram

Inaktivera din antivirusprogramvara tillfälligt och försök ladda ned igen.

Lösning 4: Starta om datorn i felsäkert läge med nätverk

Starta om datorn i felsäkert läge med nätverk och försök ladda ned igen.

Lösning 5: Verifiera din routerinstallation

Routrar kan ha inbyggda maskinvarubrandväggar eller proxyservrar. För att avgöra om en router förhindrar Adobe-program från att komma åt Internet:

• Ta bort routern tillfälligt från nätverket.
  • Anslut datorn direkt till en DSL eller ett kabelmodem. Om hämtningen fortsätter hindrar routern tillgång.
  • Mer information finns i routerdokumentationen för Instruktioner om hur du konfigurerar portspeditionen från datorn för att se till att din router tillåter åtkomst för framtida nedladdningar. Alternativt kan du kontakta din internettjänstförsäljare eller IT-avdelningen.

Lösning 6: Konfigurera maskinvarubrandväggar eller proxyservrar

Många organisationer använder en maskinvarubrandvägg och en proxyserver som ibland förhindrar programvara från att få åtkomst till en extern server. En maskinvarulösning gäller för alla datorer inom företagsnätverket. De flesta hemnätverk använder inte maskinvarubrandväggar eller proxyteknik. Kontakta företagets IT-avdelning för att få information om brandväggar och proxy. Konfigurera din webbläsare med proxy- eller brandväggsinformation.

Konfigurera din företagsbrandvägg att kringgå servrarna. Följande servrar finns:

• ccmdl.adobe.com:80
  • swupmf.adobe.com:80
  • swupdl.adobe.com:80