Ändra installationsplatsen för dina Creative Cloud-program

Lär dig ändra standardinstallationsplatsen för Creative Cloud-program. När den har angetts kommer dina program att installeras på den nya platsen.

Creative Cloud-programmen installeras på standardplatsen i ditt system. Du kan dock ändra installationsplatsen för dina program med Creative Cloud-datorprogrammet. Alla program du installerar efter att ha gjort den här ändringen installeras på den nya platsen.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Välj ikonen   i aktivitetsfältet i Windows eller i menyfältet i macOS.)

2. Välj kontoikonen uppe till höger och välj sedan Preferenser.

Preferenser
    Preferenser

3. Välj Appar i sidofältet.

4. Välj redigeringsikonen  bredvid Installationsplats och välj platsen där du vill installera dina Creative Cloud-program.

Ändra installationsplatsen

5. Välj Klart för att tillämpa ändringarna.

När den har angetts kommer dina program att installeras på den nya platsen.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online