Använd Creative Cloud-datorprogrammet för att hitta de program du har köpt. Om du har hämtat fristående Creative Cloud-program bör Creative Cloud-datorprogrammet ha hämtats och installerats samtidigt.

Hitta Creative Cloud-datorprogrammet

Du hittar Creative Cloud-datorprogrammet genom att klicka på Creative Cloud-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller Apple-menyfältet (Mac OS).

Du kan även använda datorns sökverktyg för att hitta Creative Cloud-datorprogrammet.

Här finns information om hur du hämtar Creative Cloud-datorprogrammet ifall du inte kan hitta det.

Installera program

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord ifall du inte loggas in automatiskt.

2. Gå till avsnittet Apps i Creative Cloud-datorprogrammet.

I avsnittet Installerat visas alla Creative Cloud-program som redan finns på din enhet.

Om det du vill ha inte redan finns där kan du titta i Sök efter ytterligare program. Beroende på om du har köpt programmet eller använder en kostnadsfri testversion kan det stå Installera eller Testa på knappen.

3. Klicka på knappen för programmet du vill installera. Installationen av programmet påbörjas, och när den är klar visas programmet i avsnittet Installerat.

4. När installationen är klar klickar du på Starta testversion eller Öppna för att starta programmet.

Installera tidigare versioner

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet på din dator. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord ifall du inte loggas in automatiskt.

2. Klicka på Alla appar under Hitta fler appar och välj Visa tidigare versioner.

3. Bläddra till det program du vill hämta och klicka på Installera-menyn. Välj en tillgänglig version att installera.

Obs!

När du installerar ett nytt Creative Cloud-program avinstalleras som standard alla tidigare versioner av programmet på datorn. Om du vill behålla de tidigare versionerna klickar du på Avancerade alternativ och avmarkerar kryssrutan Ta bort tidigare versioner i bekräftelsedialogrutan för uppdatering.

Tidigare versioner av produkter skriver inte över befintliga versioner. Du kan ha två versioner av samma program samtidigt på datorn.

Sök efter uppdateringar

Creative Cloud-datorprogrammet visar när det finns tillgängliga uppdateringar för dina installerade program. Du kan även söka efter uppdateringar manuellt genom att följa de här stegen:

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet och klicka på kugghjulsikonen i övre högra hörnet.

2. Välj Sök efter appuppdateringar på popup-menyn. Du kan även uppdatera Creative Cloud-datorprogrammet och söka efter uppdateringar genom att trycka på Ctrl+Alt+R (Windows) eller Kommando+Alternativ+R (Mac OS).

3. Panelen Apps uppdateras så att den visar alla tillgängliga uppdateringar.