OBS: Dessa instruktioner är för ActionScript-projekt. För Flex-projekt, se Ersätta AIR SDK i Flex SDK | Flash Builder.

Om du vill att Flash Builder ska använda en annan version av AIR SDK för ActionScript-projekt, ersätt den förinstallerade versionen av AIR SDK med den version som du vill använda.

Anvisningarna nedan hänvisar till hur man går till väga för att ersätta version 3.4 av AIR SDK med den senaste AIR SDK-versionen. Anvisningarna är emellertid allmänna. Följ dessa anvisningar för att ersätta en version av AIR SDK i Flash Builder.

Gå till Adobe Gamings hemsida för senaste nyheter, SDK, verktyg, dokumentation och exempelkod.

Krav för att uppdatera AIR SDK i Flash Builder

• Ladda ned Adobe AIR SDK & Kompilator från nedladdningssidan och spara programmet i det lokala systemet.
    Alternativt kan du ladda ner lämplig AIR SDK & kompilator för ditt operativsystem frånAIR SDK versionsdokument.

• Stäng Flash Builder innan du följer stegen för att uppdatera AIR SDK.

Steg för att uppdatera AIR SDK i Flash Builder

1. (Valfritt) Säkerhetskopiera AIR SDK genom att kopiera hela katalogen.

I exempelvis Flash Builder, kopiera AIRSDK-katalogen i:

• Windows 7: C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Flash Builder 4.7\eclipse\plugins\com.adobe.flash.compiler_4.7.0.349722
    • Mac OS: /Applications/Adobe Flash Builder 4.7/eclipse/plugins/com.adobe.flash.compiler_4.7.0.349722
  2. Efter att AIR SDK har säkerhetskopierats, radera allt innehåll i AIRSDK-mappen.

3. Extrahera innehållet av den nedladdade AIR SDK zip/dmg-filen till den numera tomma AIRSDK-mappen.

• Windows: Högerklicka på ZIP-filen och välj Extrahera alla eller använd valfritt dekomprimeringsverktyg.
    • Mac OS: Kör dessa kommandon i Terminal:
      • hdiutil attach AIRSDK_Compiler.dmg
      • cp -rf /Volumes/AIR\ SDK/* /path-to-empty-AIRSDK-directory

OBS: Om du har problem med att skriva över filer på Mac OS på grund av filrättigheter, prova med dessa kommandon:

• sudo hdiutil attach AIRSDK_Compiler.dmg AIRSDK_Compiler.dmg
    • sudo cp -rf /Volumes/AIR\ SDK/* /path-to-empty-AIRSDK-directory
  4. (Gäller endast AIR-versioner äldre än 3.6) Kopiera innehållet från mappen aot (AIRSDK_back_up\lib\aot) av säkerhetskopian av AIR SDK till mappen aot för den nyskapade AIR SDK (AIRSDK\lib\aot).

5. Efter att SDK har uppdaterats, uppdatera AIR namnområde i projektets programbeskrivning till korrekt version.

Till exempel: <application xmlns="http://ns.adobe.com/air/application/3.4"> to <application xmlns="http://ns.adobe.com/air/application/3.7">

Obs!

Se AIR Versionsinformation för de senaste uppdateringarna.