Creative Cloud Market är inte tillgängligt via Creative Cloud-datorprogrammet från version 4.8 och senare. För att lära dig hur du når Creative Cloud Market från Adobe Photoshop Sketch kan du se på denna video.

Creative Cloud Market är en samling kvalitetsgranskat innehåll för kreativa proffs och är tillgängligt för alla betalande Creative Cloud-medlemmar, undantaget kunder med fotografiplaner. Prenumeranter på Creative Cloud har tillgång till resurserna på Market utan kostnad både från sin dator och från mobila enheter (via Creative Cloud-anslutna appar), och kan välja bland ett omfattande utbud vektorgrafik, ikoner, mönster, gränssnittsobjekt och annat. Prenumeranter på Creative Cloud kan hämta upp till 500 unika och royaltyfria resurser varje månad. Med den här kraftfulla nya tjänsten kan du enkelt hitta resurser att arbeta vidare med och anpassa till din egen kreativa process.

För att få tillgång till Market måste du först installera Creative Cloud för datorprogram eller en mobilapp som stöds, till exempel Adobe Photoshop Sketch. Om du vill ha instruktioner för hur du hämtar läser du Creative Cloud for desktop.

Utforska och hämta kreativa resurser

Bläddra bland tusentals högklassiga resurser direkt i Creative Cloud-datorprogrammet. Välj Assets > Market. Du kan även expandera listrutan och söka efter kategori eller nyckelord för att hitta de resurser som passar ditt projekt bäst.

1. Välj Resurser > Market i Creative Cloud-datorprogrammet.

2. Creative Cloud Market har en samling kvalitetsgranskat innehåll som omfattar de här kategorierna:

• För montering: fotomallar och digitalt baserade mallar med ordnade lager och maskeringar (PSD-filer)
    • Användargränssnitt: lageruppbyggda PSD-filer med elementuppsättningar, formulär, diagram, navigering och widgetar (PSD-filer)
    • Vektorformer: skalbara objekt och former som kan integreras i Photoshop, InDesign och Illustrator (SVG-filer)
    • Ikoner: en samling specialtecken, kontur-, 3D- och platta symboler för utskrift, webb och vägvisning (PNG-/SVG-filer)
    • Mönster: geometriska, illustrerade och texturerade mönster och bakgrunder som kan upprepas utan begränsning (PNG-/SVG-filer)
    • Penslar: figurativa och abstrakta Photoshop-penslar av högsta klass (ABR-/TPL-filer)

Välj en kategori i popup-menyn för Market.

Filtrera resurser på Market-menyn
  3. Klicka på  och ange ett sökord om du vill söka resurser.

Söka efter resurser

Obs!

Du kan filtrera och sortera sökresultaten.

4. Klicka på en miniatyrbild för att visa mer information om resursen.

5. Klicka på Hämta och välj ett bibliotek att hämta resursen till. Du kan även skapa ett nytt bibliotek. Mer information finns i Creative Cloud Libraries.

Resurserna hämtas, förutom till biblioteket, även automatiskt till mappen Market Downloads i huvudmappen för Creative Cloud Files.

Vanliga frågor och svar

Creative Cloud Market är tillgängligt för alla betalande Creative Cloud-medlemmar förutom för kunder med fotografiplaner (Photoshop-fotografiplan eller Creative Cloud-fotografiplan). Under begränsad tid finns Adobe Creative Cloud Market tillgängligt för alla medlemmar i Creative Cloud via Adobe Sketch iPad-app. Icke-betalande Creative Cloud-medlemmar och medlemmar med fotografiplaner kan söka i Market via Creative Cloud-datorprogrammet men de kan inte hämta innehåll. För att hämta och använda innehåll för Creative Cloud Market uppgraderar du antingen till Creative Cloud fristående eller fullständig plan.

Creative Cloud Market är en ny funktion som är tillagd i vissa betalda Creative Cloud-planer, och den är inte tillgänglig för kunder med fotografiplaner. Vissa Creative Cloud-tjänster, t.ex. Creative Cloud Market, TypeKit och ProSite är bara tillgängliga med planer för fristående program eller fullständiga Creative Cloud-planer. För att hämta och använda innehåll för Creative Cloud Market uppgraderar du antingen till Creative Cloud fristående eller fullständig plan.

Creative Cloud Market är tillgängligt för alla betalande Creative Cloud-medlemmar. Medlemmar med planer för fristående program och fullständiga medlemmar (enskilda användare, team-, utbildnings- eller företagsmedlemmar) är berättigade.  Användare når Creative Cloud Market via Creative Cloud-datorprogrammet.

Medlemmar med Creative Cloud-fotografiplaner är inte berättigade att använda Market via Creative Cloud-datorprogrammet. Icke-betalande medlemmar kan söka i Market-innehållet via Creative Cloud-datorprogrammet, men de kan inte hämta innehåll.

Ja. Hämtade resurser sparas i din Creative Cloud Files-mapp och räknas med i din lagringskvot. Om du överskrider din lagringskvot kan du inte hämta nya resurser om du inte raderar äldre filer och skapar nytt utrymme. Se Radera filer permanent från molnet.

Ja. Dessa resurser är unika och kan användas royaltyfritt i dina projekt.

Ja, du kan säkerhetskopiera resurser från Creative Cloud Market för framtida användning.

Nej. Resurserna kan användas royaltyfritt av berättigade Creative Cloud-medlemmar i publikationer, produktioner och projekt, men de får inte delas eller distribueras vidare.

Adobe hämtar innehåll skapat av de största kreativa talangerna direkt från Behance, den branschledande kostnadsfria onlineplattformen för presentation och delning av kreativt arbete.

För att exponera dina verk rekommenderar Adobe alla artister att publicera dem på Behance. Adobe söker efter och kvalitetsgranskar innehåll på Behance.