Creative Cloud Market är en samling kvalitetsgranskat innehåll för kreativa proffs och är tillgängligt för alla betalande Creative Cloud-medlemmar, undantaget kunder med fotografiplaner. Prenumeranter på Creative Cloud har tillgång till resurserna på Market utan kostnad både från sin dator och från mobila enheter (via Creative Cloud-anslutna appar), och kan välja bland ett omfattande utbud vektorgrafik, ikoner, mönster, gränssnittsobjekt och annat. Prenumeranter på Creative Cloud kan hämta upp till 500 unika och royaltyfria resurser varje månad. Med den här kraftfulla nya tjänsten kan du enkelt hitta resurser att arbeta vidare med och anpassa till din egen kreativa process.

För att få tillgång till Market måste du först installera Creative Cloud för datorprogram eller en mobilapp som stöds, till exempel Adobe Photoshop Sketch. Instruktioner för hämtning finns i Creative Cloud-datorprogrammet.

Obs!

Creative Cloud Market är inte tillgängligt via Creative Cloud-datorprogrammet från version 4.8 och senare. Se den här videon för att lära dig hur du får tillgång till Creative Cloud Market från Adobe Photoshop Sketch.

Utforska och hämta kreativa resurser

Bläddra bland tusentals högklassiga resurser direkt i Creative Cloud-datorprogrammet. Välj Assets > Market. Du kan även expandera listrutan och söka efter kategori eller nyckelord för att hitta de resurser som passar ditt projekt bäst.

1. Välj Assets > Market i Creative Cloud-datorprogrammet.

2. Creative Cloud Market har en samling kvalitetsgranskat innehåll som omfattar de här kategorierna:

• För montering: fotomallar och digitalt baserade mallar med ordnade lager och maskeringar (PSD-filer)
    • Användargränssnitt: lageruppbyggda PSD-filer med elementuppsättningar, formulär, diagram, navigering och widgetar (PSD-filer)
    • Vektorformer: skalbara objekt och former som kan integreras i Photoshop, InDesign och Illustrator (SVG-filer)
    • Ikoner: en samling specialtecken, kontur-, 3D- och platta symboler för utskrift, webb och vägvisning (PNG-/SVG-filer)
    • Mönster: geometriska, illustrerade och texturerade mönster och bakgrunder som kan upprepas utan begränsning (PNG-/SVG-filer)
    • Penslar: figurativa och abstrakta Photoshop-penslar av högsta klass (ABR-/TPL-filer)

Välj en kategori i popup-menyn för Market.

Filtrera resurser på Market-menyn
  3. Klicka på  och ange ett sökord om du vill söka resurser.

Söka efter resurser

Obs!

Du kan filtrera och sortera sökresultaten.

4. Klicka på en miniatyrbild för att visa mer information om resursen.

5. Klicka på Hämta och välj ett bibliotek att hämta resursen till. Du kan även skapa ett nytt bibliotek. Mer information finns i Creative Cloud Libraries.

Resurserna hämtas, förutom till biblioteket, även automatiskt till mappen Market Downloads i huvudmappen för Creative Cloud Files.

Välj ett bibliotek eller skapa ett nytt

Vanliga frågor och svar

Hur skaffar jag Creative Cloud Market?

Creative Cloud Market är tillgängligt för alla betalande Creative Cloud-medlemmar förutom för kunder med fotografiplaner (Photoshop-fotografiplan eller Creative Cloud-fotografiplan). Adobe Creative Cloud Market är under en begränsad tid tillgängligt för Creative Cloud-medlemmar genom iPad-appen Adobe Sketch. Icke-betalande Creative Cloud-medlemmar och medlemmar med fotografiplaner kan söka i Market via Creative Cloud-datorprogrammet men de kan inte hämta innehåll. Uppgradera till en Creative Cloud-plan för fristående program eller en fullständig plan om du vill hämta och använda innehåll från Creative Cloud Market.

Varför får inte kunder med fotografiplaner tillgång till Creative Cloud Market?

Creative Cloud Market är en ny funktion som är tillagd i vissa betalda Creative Cloud-planer, och den är inte tillgänglig för kunder med fotografiplaner. Vissa Creative Cloud-tjänster, t.ex. Creative Cloud Market, TypeKit och ProSite är bara tillgängliga med planer för fristående program eller fullständiga Creative Cloud-planer. Uppgradera till en Creative Cloud-plan för fristående program eller en fullständig plan om du vill hämta och använda innehåll från Creative Cloud Market.

Måste jag ha ett Creative Cloud-medlemskap?

Creative Cloud Market är tillgängligt för alla betalande Creative Cloud-medlemmar. Medlemmar med planer för fristående program och fullständiga medlemmar (enskilda användare, team-, utbildnings- eller företagsmedlemmar) är berättigade.  Användare når Creative Cloud Market via Creative Cloud-datorprogrammet.

Medlemmar med Creative Cloud-fotografiplaner är inte berättigade att använda Market via Creative Cloud-datorprogrammet. Icke-betalande medlemmar kan söka i Market-innehållet via Creative Cloud-datorprogrammet, men de kan inte hämta innehåll.

Räknas hämtade resurser med i min lagringskvot?

Ja. Hämtade resurser sparas i din Creative Cloud Files-mapp och räknas med i din lagringskvot. Om du överskrider din lagringskvot kan du inte hämta nya resurser om du inte raderar äldre filer och skapar nytt utrymme. Se Hantera och synkronisera filer.

Kan jag använda dessa resurser i mina projekt?

Ja. Dessa resurser är unika och kan användas royaltyfritt i dina projekt.

Kan jag göra en kopia av resurserna för framtida användning?

Ja, du kan säkerhetskopiera resurser från Creative Cloud Market för framtida användning.

Kan jag dela resurserna efter att jag hämtat dem?

Nej. Resurserna kan användas royaltyfritt av berättigade Creative Cloud-medlemmar i publikationer, produktioner och projekt, men de får inte delas eller distribueras vidare.

Varifrån hämtar Adobe innehållet till Creative Cloud Market?

Adobe hämtar innehåll skapat av de största kreativa talangerna direkt från Behance, den branschledande kostnadsfria onlineplattformen för presentation och delning av kreativt arbete.

Kan mina egna arbeten tas med på Creative Cloud Market?

Adobe rekommenderar skapare av kreativa arbeten att publicera sina verk på Behance för att ge dem uppmärksamhet. Adobe söker efter och kvalitetsgranskar innehåll på Behance.