Följande innehåll gäller för NA, APAC EMEA.

När du hämtar en testversion för Adobe Flash och startar den för första gången, uppmanas du att välja vilken version du vill prova: Adobe Flash Basic eller Adobe Flash Professional.

Om du bestämmer dig vid något tillfälle under en 7-dagars testperiod att du vill prova en annan version än den du valde, behöver du inte hämta någon ny testversion.

Växla mellan versioner:

Du kan växla till en annan version i Adobe Flash. När du har startat Adobe Flash, väljer du Hjälp > Prova Adobe Flash Professional 8 eller Hjälp > Prova Adobe Flash Basic 8. En dialogruta öppnas där du kan bekräfta ett nytt val eller avbryta.

Växla till Flash Professional

När du klickar på OK stängs programmet och startar sedan om, och du får en ny möjlighet att välja om du vill aktivera eller fortsätta med testversionen.

Du kan byta från ett program till ett annat så ofta du vill under den 7 dagar långa testperioden.

Vad händer om jag köper Adobe Flash Basic och vill prova Adobe Flash Professional?

Om du har köpt Adobe Flash Basic ska du inte hämta en ny testversion. Du kan prova Flash Professional med hjälp av alternativen i den aktuella kopian. Starta din kopia av Flash Basic och välj Hjälp > Uppgradera till Adobe Flash Professional. Markera testalternativet i menyn så får du anvisningar om hur du hämtar en 7-dagarslicens för att prova Adobe Flash Professional.

När 7-dagarsperioden avslutas, återgår programmet automatiskt till Adobe Flash Basic såvida du inte har köpt en uppgraderingslicens.

Aktivera en fullständig version från testversionen

När du köper antingen Adobe Flash Basic eller Adobe Flash Professional kan du aktivera en fullständig version från testversionen genom att välja alternativet Aktivera vid starten. Du kan aktivera Adobe Flash Basic om du använder en testversion av Adobe Flash Professional. Du kan också aktivera Adobe Flash Professional om du kör en testversion av Adobe Flash Basic. Den korrekta versionen aktiveras enligt det serienummer du anger.

Vill du ha mer information? Kontakta kundtjänst