Det här dokumentet visar information om kundrapporterade problem som har korrigerats i varje version. Om du vill rapportera ett problem skickar du det till vår feedback-webbplats.

En sammanfattning av funktioner som introducerats i Illustrator CC finns i Sammanfattning av nya funktioner.

Illustrator CC 2019 (version 23.0.1)

Illustrator CC 2019 (version 23.0)


Illustrator CC 2018 (version 22.1)


Illustrator CC 2018 (version 22.0.1)

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy