Det här dokumentet visar information om kundrapporterade problem som har korrigerats i varje version. Om du vill rapportera ett problem skickar du det till vår feedback-webbplats.

En sammanfattning av funktioner som introducerats i Illustrator finns i Sammanfattning av nya funktioner.

Illustrator 2019 (version 23.0.6)

Prestanda

Import och export av fil

Dokument och ritytor

Rit- och redigeringsverktyg

Effekter

Kopiera och klistra in

Penslar

Typ

Användargränssnitt

Övertoningar och färger

Skript

Illustrator 2019 (version 23.0.4 | endast macOS)

Felkorrigeringar

Illustrator 2019 (version 23.0.3)

Öppna filproblem

Kraschrapport inskickad via Adobe Crash Reporter

Japanska teckensnitt som visas med engelska namn på fliken Hitta mer

Illustrator 2019 (version 23.0.2)

Krash- och återgivningsproblem vid vissa japanska CID-teckensnitt

Illustrator kraschar när åtgärden registreras på panelen Genomskinlighet

Illustrator klistrar in tiff i Adobe XD även när SVG är tillgängligt i Urklipp

Länken ”Hitta tillägg på Exchange” i Illustrator signerar inte automatiskt på webbsidan

Inställningen för menyns teckensnitt i förhandsvisningen används inte

20 kraschar har korrigerats utifrån skickade kraschrapporter

Illustrator 2019 (version 23.0.1)

Illustrator 2019 (version 23.0)

Illustrator 2018 (version 22.1)

Illustrator 2018 (version 22.0.1)