Lär dig om de kända problemen och begränsningarna i den senaste versionen av Illustrator CC.

Ett nytt dokument som skapas från startskärmen göms bakom Illustrator

[endast macOS] Detta problem gäller språken koreanska, turkiska, ungerska, franska, kanadensisk franska, marockansk franska och brasiliansk portugisiska.

Problem: När du avmarkerar alternativet Öppna dokument som flikar i dialogrutan Inställning > Användargränssnitt och skapar ett nytt dokument med alternativen på startskärmen, göms det nya dokumentet bakom Illustrator. Man kan visa detta problem genom att trycka på Kommando+N eller klickar på knappen Skapa nytt på startskärmen.

Men om du skapar ett nytt dokument med menyn Fil > Skapa uppstår inte detta problem.

Tillfällig lösning: Öppna ett nytt dokument med menyn Fil > Skapa

Långsammare synkronisering mellan teckensnittswebbsidan och fliken Hitta mer när favoritteckensnitt har angivits

Problem: När du markerar ett teckensnitt som favorit genom fonts.adobe.com tar det lång tid till ändringarna syns i Favorit-filtret i fliken Hitta mer på panelen Tecken (Fönster > Typ > Tecken).

Tillfällig lösning: I vissa fall blir ändringarna tillgängliga när du stänger Illustrator, startar programmet igen och öppnar panelen Tecken.