Här hittar du anvisningar om hur du löser felmeddelandet om att den förknippade webbplatsen inte är tillgänglig för användaren när du publicerar till Business Catalyst.

Obs!

Inga nya funktioner läggs till i Adobe Muse och supporten för Adobe Muse kommer att upphöra den 26 mars 2020. Mer information finns på sidan med information om när Adobe Muse inte längre kommer att vara tillgängligt.

Ett felmeddelande om att den förknippade webbplatsen inte är tillgänglig för användaren visas när du publicerar en Muse-webbplats till Business Catalyst efter att ha uppdaterat till Muse CC 2015.2.

Felmeddelande vid publicering av Adobe Muse-webbplatser till Business Catalyst
Felmeddelande vid publicering av Adobe Muse-webbplatser via Business Catalyst

Orsak

Problem med att förknippa Muse-användarens konto med motsvarande Business Catalyst-konto är orsaken till felet.På grund av den uteblivna länken kan Muse inte lista dina befintliga Business Catalyst-webbplatser i dialogrutan Publicera till Business Catalyst.

Lösning

1. Skapa en ny Muse-webbplats.

2. Publicera den som en ny testwebbplats till Business Catalyst.

3. Avsluta och öppna sedan Muse på nytt.

4. Öppna den berörda Muse-webbplatsen.

5. Publicera till Business Catalyst.