Dragspelspanelen fungerar inte som förväntat i Android OS

I den här artikeln hittar du lösningar på problemen med visningen av widgetprogrammet Dragspelspanelen i Google Chrome på Android OS.

Problem

När du visar din publicerade webbplats döljs widgetprogrammet Dragspelspanelen när du trycker på skärmen om alternativet Kan stänga alla har aktiverats.
Detta problem uppstår specifikt i Google Chrome version 55.0.2883.91 på Android OS.

Lösning

1. Ladda ned .mulib-filen från https://adobe.ly/2jhRZIZ.

2. Öppna den nedladdade filen i Adobe Muse genom att dubbelklicka på den.
    Den nedladdade filen läggs till som ett biblioteksobjekt i Adobe Muse.

3. Flytta biblioteksfilen från huvudsidan eller en underordnad sida, beroende på var du upplever problemet med Dragspelspanelen.

Obs!

Kontrollera att filen inte överlappar med någon annan sida när du flyttar den.

4. Exportera på nytt och publicera webbplatsen igen.