Adobe Muse-gränssnittet är förstorat i Windows

Obs!

Inga nya funktioner läggs till i Adobe Muse och supporten för Adobe Muse kommer att upphöra den 26 mars 2020. Mer information finns i de vanliga frågorna om när Adobe Muse inte längre kommer att vara tillgängligt.

Användargränssnittet i Adobe Muse CC 2014 är för stort på Windows-datorer med skalinställningen 125 %.

Skalningsproblemet uppstår i Adobe Muse om du ändrar skalinställningarna i Windows till 125 %. Adobe Muse-användargränssnittet återges i 100 %, 150 % eller 200 % beroende på skalinställningarna i Windows och miljövariabeln. Om miljövariabeln inte är angiven och skalinställningarna i Windows är 125 % återges Adobe Muse-användargränssnittet i en upplösning på 150 %.

Om du vill behålla nuvarande skalinställningarna i Windows anger du miljövariabeln för att tvinga Adobe Muse att återge användargränssnittet i 100 %.

Lägg till ett anpassat miljövariabelsvärde

Skalinställningarna i Windows påverkar hela Windows-skärmen. Ange ett miljövariabelsvärde för att bara ändra inställningarna i Adobe Muse utan att påverka hela Windows-skärmen.

1. Högerklicka på datorsymbolen på skrivbordet och välj Egenskaper.
  2. Klicka på alternativet Avancerade systeminställningar som visas i den vänstra panelen i fönstret System.
  3. I fönstret Systemegenskaper väljer du fliken Avancerat och klicka på Miljövariabler.
  4. I avsnittet Systemvariabler klickar du på Nytt. Om du vill begränsa ändringarna till användaren som är inloggad kan du utföra ändringarna i avsnittet Användarvariabler.
  5. Ange MUSE_UI_SCALE_FACTOR i fältet Variabelnamn som visas i dialogrutan Ny systemvariabel.
  6. Ange 1 i fältet Variabelvärde.
  7. Klicka på OK.