Läs detta dokumentet för åtkomst till direkthämtningslänken för Adobe Muse-versionerna 2017.0.4 och 2017.0.2.

Obs!

Inga nya funktioner läggs till i Adobe Muse och supporten för Adobe Muse kommer att upphöra den 26 mars 2020. Mer information finns på sidan med information om när Adobe Muse inte längre kommer att vara tillgängligt.

Problem

Som Adobe Muse-användare kan du inte hämta eller installera några äldre versioner av Adobe Muse från Creative Cloud-datorprogrammet. När du startar Creative Cloud-programmet och klickar på  Installera > Andra versioner ser du att Adobe Muse-versionerna 2017.0.4 och 2017.0.2. inte är tillgängliga för hämtning.

Lösning

Installation av Adobe Muse CC 2017.0.4

Windows:

• Klicka här för att hämta Adobe Muse 2017.0.4 för Windows.

Paketinstallationsprogrammet sparas på standardhämtningsplatsen på datorn. Klicka på exe-filen för att fortsätta med installationen.

macOS:

• Klicka här för att hämta Adobe Muse 2017.0.4 för macOS.

Installationsprogrammet öppnas när du hämtar dmg-filen och installationen startar.

Installera Adobe Muse CC 2017.0.2

Windows:

• Klicka här för att hämta Adobe Muse 2017.0.2 för Windows.

Paketinstallationsprogrammet sparas på standardhämtningsplatsen på datorn. Klicka på exe-filen för att fortsätta med installationen.

macOS:

• Klicka här för att hämta Adobe Muse 2017.0.2 för macOS.

Installationsprogrammet öppnas när du hämtar dmg-filen och installationen startar.