Installation av äldre versioner av Adobe Muse

Läs detta dokumentet för åtkomst till direkthämtningslänken för Adobe Muse-versionerna 2017.0.4 och 2017.0.2.

Obs!

Inga nya funktioner läggs till i Adobe Muse och supporten för Adobe Muse kommer att upphöra den 26 mars 2020. Mer information finns i de vanliga frågorna om när Adobe Muse inte längre kommer att vara tillgängligt.

Problem

Som Adobe Muse-användare kan du inte hämta eller installera några äldre versioner av Adobe Muse från Creative Cloud-datorprogrammet. När du startar Creative Cloud-programmet och klickar på  Installera > Andra versioner ser du att Adobe Muse-versionerna 2017.0.4 och 2017.0.2. inte är tillgängliga för hämtning.

Lösning

Installation av Adobe Muse CC 2017.0.4

Windows:

• Klicka här för att hämta Adobe Muse 2017.0.4 för Windows.

Paketinstallationsprogrammet sparas på standardhämtningsplatsen på datorn. Klicka på exe-filen för att fortsätta med installationen.

macOS:

• Klicka här för att hämta Adobe Muse 2017.0.4 för macOS.

Installationsprogrammet öppnas när du hämtar dmg-filen och installationen startar.

Installera Adobe Muse CC 2017.0.2

Windows:

• Klicka här för att hämta Adobe Muse 2017.0.2 för Windows.

Paketinstallationsprogrammet sparas på standardhämtningsplatsen på datorn. Klicka på exe-filen för att fortsätta med installationen.

macOS:

• Klicka här för att hämta Adobe Muse 2017.0.2 för macOS.

Installationsprogrammet öppnas när du hämtar dmg-filen och installationen startar.