Inga nya funktioner läggs till i Adobe Muse och supporten för Adobe Muse kommer att upphöra den 26 mars 2020. Mer information finns på sidan med information om när Adobe Muse inte längre kommer att vara tillgängligt.

Fråga

Du får följande felmeddelande när du försöker installera Adobe Muse:

Ett fel har uppstått.

Det gick inte att installera programmet, eftersom installationsfilen är skadad. Försök att skaffa en ny installationsfil från programförfattaren.”

Felmeddelande gällande installation

Lösningar

Lösning 1: Installera Adobe AIR

Hämta och installera den senaste versionen av Adobe AIR.

När installationen är klar installerar du om Adobe Muse genom att följa stegen i nästa avsnitt.

Lösning 2: Avinstallera/installera om Adobe Muse

Avinstallera alla kopior/versioner av Adobe Muse som redan finns installerade genom att följa stegen i Avinstallera Adobe Muse.

Ta bort mappen Adobe Muse för att ta bort alla spår (den finns i följande mappar):

• Mac OS: /Program
  • Windows: /Program på 32-bitars eller /Program (x86) på 64-bitars

Hämta och installera den senaste versionen av Adobe Muse för Windows eller Mac OS.