Inga nya funktioner läggs till i Adobe Muse och supporten för Adobe Muse kommer att upphöra den 26 mars 2020. Mer information finns på sidan med information om när Adobe Muse inte längre kommer att vara tillgängligt.

Problem

När du öppnar Adobe Muse eller Creative Cloud Connection i Windows XP eller en virtuell maskin, efter att ha uppdaterat Adobe Application Manager, blir du ombedd att logga in.

Lösning

1. Avsluta Muse/Creative Cloud Connection.

2. Öppna binärkatalogen i installationskatalogerna. Sökvägar för produkter och operativsystem listas nedan.

Muse

På Windows 64-bitar: \Program (x86)\Adobe\Adobe Muse\META-INF\AIR\extenstions\com.adobe.ims.extentions\META-INF\ANA\Windows-x86

Till exempel C:\Program (x86)\Adobe\Adobe Muse\META-INF\AIR\extenstions\com.adobe.ims.extentions\META-INF\ANA\Windows-x86

På Windows 32-bitar: \Program\Adobe\Adobe Muse\META-INF\AIR\extenstions\com.adobe.ims.extentions\META-INF\ANA\Windows-x86

På Mac: /Program/Adobe Muse.app/Contents/Resources/META-INF/AIR/extensions/com.adobe.ims.extensions/META-INF/ANE/MacOS-x86/IMSLibANE.framework/Versions/A/Libraries

Creative Cloud Connection

På Windows 64-bitar: \Program\Adobe\Adobe Creative Cloud Connection (64 Bit)

På Windows 32-bitar är oftast \Program\Adobe\Adobe Creative Cloud Connection

På Mac: /Program/Adobe Creative Cloud Connection/Adobe Creative Cloud Connection.app/Contents

3. Ta bort binärfilerna IMSLib.dll (Windows) eller IMSLib.dylib (Mac) genom att lägga till ”.bak” i slutet av filnamnet (till exempel IMSLib.dll.bak).

Obs!

Se till att du har återställt de ursprungliga filerna, eller installera om programmet, om Muse eller Creative Cloud Connection behöver uppdateras.

4. Ladda ned och extrahera den nya versionen av filen och flytta den till samma mapp som den ursprungliga filen. Nedladdningslänken finns under dessa anvisningar.

5. Starta Muse/Creative Cloud Connection och logga in.

Hämta