Här hittar du information om hur du löser problem som uppstår när du publicerar en Adobe Muse-webbplats genom Business Catalyst.

Obs!

Inga nya funktioner läggs till i Adobe Muse och supporten för Adobe Muse kommer att upphöra den 26 mars 2020. Mer information finns på sidan med information om när Adobe Muse inte längre kommer att vara tillgängligt.

Fel uppstnår när en Business Catalyst-webbplats publiceras

När du publicerar en webbplats till Business Catalyst visas följande felmeddelande:

”Ett oväntat Adobe Business Catalyst-fel [0, 0] har uppstått.”

Ett oväntat Adobe Business Catalyst-fel [0, 0] har uppstått.
Ett oväntat Adobe Business Catalyst-fel [0, 0] har uppstått.

Lösning 1: Skapa ett annat administratörskonto i Windows

Skapa ett administratörskonto för ditt Windows-system, och publicera sedan din webbplats till Business Catalyst med det nya kontot. Mer information finns i Skapa ett användarkonto.

Lösning 2: Återställ Internet Explorer

1. Avsluta Adobe Muse och öppna Internet Explorer.
  2. Gå till Verktyg > Internetalternativ.
  3. Klicka på fliken Avancerat och välj Återställ under Återställ inställningar för Internet Explorer.