Oväntat fel när Business Catalyst-webbplats publiceras

Här hittar du information om hur du löser problem som uppstår när du publicerar en Adobe Muse-webbplats genom Business Catalyst.

Obs!

Inga nya funktioner läggs till i Adobe Muse och supporten för Adobe Muse kommer att upphöra den 26 mars 2020. Mer information finns i de vanliga frågorna om när Adobe Muse inte längre kommer att vara tillgängligt.

Fel uppstnår när en Business Catalyst-webbplats publiceras

När du publicerar en webbplats till Business Catalyst visas följande felmeddelande:

”Ett oväntat Adobe Business Catalyst-fel [0, 0] har uppstått.”

Ett oväntat Adobe Business Catalyst-fel [0, 0] har uppstått.
Ett oväntat Adobe Business Catalyst-fel [0, 0] har uppstått.

Lösning 1: Skapa ett annat administratörskonto i Windows

Skapa ett administratörskonto för ditt Windows-system, och publicera sedan din webbplats till Business Catalyst med det nya kontot. Mer information finns i Skapa ett användarkonto.

Lösning 2: Återställ Internet Explorer

1. Avsluta Adobe Muse och öppna Internet Explorer.
  2. Gå till Verktyg > Internetalternativ.
  3. Klicka på fliken Avancerat och välj Återställ under Återställ inställningar för Internet Explorer.