Hur du helt och hållet avinstallerar Adobe Muse CC från Mac OS och Windows (XP, 7 och 8)

Obs!

Inga nya funktioner läggs till i Adobe Muse och supporten för Adobe Muse kommer att upphöra den 26 mars 2020. Mer information finns på sidan med information om när Adobe Muse inte längre kommer att vara tillgängligt.

För att avinstallera Muse CC helt, använd Creative Cloud-skrivbordsappen (se Avinstallera eller ta bort Creative Cloud-appar).Om du hellre vill avinstallera manuellt, se lämpligt avsnitt nedan.

Mac OS

1. I Finder går du till HD > Program > Verktyg > Adobe Installers.

Avinstallera Muse
  2. I mappen Adobe Installers, dubbelklicka på Avinstallera Adobe Muse.

3. Genomför avinstallationen enligt anvisningarna på skärmen.

Windows XP

1. Gå till Start > Kontrollpanelen > Lägg till eller ta bort program.

2. Hitta Adobe Muse i listan över program, markera det och klicka på Ta bort.

3. Genomför avinstallationen enligt anvisningarna på skärmen.

Windows 7

1. Gå till Start > Kontrollpanelen > Program och funktioner.

2. Hitta Adobe Muse i listan över program och dubbelklicka på det.

3. Genomför avinstallationen enligt anvisningarna på skärmen.

Windows 8

1. Högerklicka på det nedre vänstra hörnet av skrivbordet/hemskärmen och välj Kontrollpanelen från popup-menyn.

2. I Kontrollpanelen, välj Avinstallera ett program under kategorin Program.

Avinstallera ett program
  3. Hitta Adobe Muse i listan över program och dubbelklicka på det.

4. Genomför avinstallationen enligt anvisningarna på skärmen.