Avinstallera Adobe Muse helt och hållet

Hur du helt och hållet avinstallerar Adobe Muse CC från Mac OS och Windows (XP, 7 och 8)

För att avinstallera Muse CC helt, använd Creative Cloud-skrivbordsappen (se Avinstallera eller ta bort Creative Cloud-appar).Om du hellre vill avinstallera manuellt, se lämpligt avsnitt nedan.

Mac OS

1. I Finder går du till HD > Program > Verktyg > Adobe Installers.

2. I mappen Adobe Installers, dubbelklicka på Avinstallera Adobe Muse.

3. Genomför avinstallationen enligt anvisningarna på skärmen.

Windows XP

1. Gå till Start > Kontrollpanelen > Lägg till eller ta bort program.

2. Hitta Adobe Muse i listan över program, markera det och klicka på Ta bort.

3. Genomför avinstallationen enligt anvisningarna på skärmen.

Windows 7

1. Gå till Start > Kontrollpanelen > Program och funktioner.

2. Hitta Adobe Muse i listan över program och dubbelklicka på det.

3. Genomför avinstallationen enligt anvisningarna på skärmen.

Windows 8

1. Högerklicka på det nedre vänstra hörnet av skrivbordet/hemskärmen och välj Kontrollpanelen från popup-menyn.

2. I Kontrollpanelen, välj Avinstallera ett program under kategorin Program.

3. Hitta Adobe Muse i listan över program och dubbelklicka på det.

4. Genomför avinstallationen enligt anvisningarna på skärmen.