Inga nya funktioner läggs till i Adobe Muse och supporten för Adobe Muse kommer att upphöra den 26 mars 2020. Mer information finns på sidan med information om när Adobe Muse inte längre kommer att vara tillgängligt.

Systemkrav | mars 2018- (18.1) och oktober 2017-versionen (18.0) av Adobe Muse CC

Windows

• Intel Core 2- eller AMD Athlon 64-processor med hastigheten 2 GHz eller snabbare
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (64-bitars), Windows 8.1 (64-bitars), Windows 10 (64-bitars) eller Windows Anniversary-uppdatering
  • 2 GB RAM-minne
  • 1,1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme (ungefär 1,5 GB) krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster*

Om du använder Windows 7 eller Windows 8.1 måste du installera följande uppdateringar:

Du måste även installera uppdateringen för Universal C Runtime i Windows.

macOS

• Flerkärnig Intel-processor med 64-bitarsstöd
  • macOS 10.13, macOS 10.12 eller OS X 10.11 (64-bitars)
  • 2 GB RAM-minne
  • 1,1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme (ungefär 1,5 GB) krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster*

Obs!

* MEDDELANDE TILL ANVÄNDARE: en internetanslutning, ett Adobe ID-id och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Tjänsterna från Adobe är endast tillgängliga för användare som är 13 år och äldre, och för dem krävs ytterligare användarvillkor och att Adobes Onlinesekretesspolicy godkänns (http://www.adobe.com/aboutadobe/legal.html). Programmen och tjänsterna är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, och kan ändras eller stoppas utan föregående meddelande. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.

Systemkrav | Augusti 2017-versionen (2017.1) av Adobe Muse CC

Windows

• Intel Core 2- eller AMD Athlon 64-processor med hastigheten 2 GHz eller snabbare
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (64-bitars), Windows 8.1 (64-bitars), Windows 10 (64-bitars) eller Windows Anniversary-uppdatering
  • 2 GB RAM-minne
  • 1,1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme (ungefär 1,5 GB) krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster*

macOS

• Flerkärnig Intel-processor med 64-bitarsstöd
  • macOS 10.12, OS X 10.11 (64-bitars) eller OS X 10.10 (64-bitars)
  • 2 GB RAM-minne
  • 1,1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme (ungefär 1,5 GB) krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster*

Obs!

* MEDDELANDE TILL ANVÄNDARE: en internetanslutning, ett Adobe ID-id och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Tjänsterna från Adobe är endast tillgängliga för användare som är 13 år och äldre, och för dem krävs ytterligare användarvillkor och att Adobes Onlinesekretesspolicy godkänns (http://www.adobe.com/aboutadobe/legal.html). Programmen och tjänsterna är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, och kan ändras eller stoppas utan föregående meddelande. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.

Om du använder Windows 7 eller Windows 8.1 måste du installera följande uppdateringar:

Du måste även installera uppdateringen för Universal C Runtime i Windows.

Systemkrav | 2017-versionen av Adobe Muse CC

Windows

• Intel Core 2- eller AMD Athlon 64-processor med hastigheten 2 GHz eller snabbare
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (64-bitars), Windows 8.1 (64-bitars) eller Windows 10 (64-bitars)
  • 2 GB RAM-minne
  • 1,1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme (ungefär 1,5 GB) krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster*

macOS

• Flerkärnig Intel-processor med 64-bitarsstöd
  • macOS 10.12, OS X 10.11 (64-bitars) eller OS X 10.10 (64-bitars)
  • 2 GB RAM-minne
  • 1,1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme (ungefär 1,5 GB) krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster*

Obs!

* MEDDELANDE TILL ANVÄNDARE: en internetanslutning, ett Adobe ID-id och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Tjänsterna från Adobe är endast tillgängliga för användare som är 13 år och äldre, och för dem krävs ytterligare användarvillkor och att Adobes Onlinesekretesspolicy godkänns (http://www.adobe.com/aboutadobe/legal.html). Programmen och tjänsterna är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, och kan ändras eller stoppas utan föregående meddelande. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.

Om du använder Windows 7 eller Windows 8.1 måste du installera följande uppdateringar:

Du måste även installera uppdateringen för Universal C Runtime i Windows.

Systemkrav | 2015.2-versionen av Adobe Muse CC

Windows

• Intel Core 2- eller AMD Athlon 64-processor med hastigheten 2 GHz eller snabbare
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (64-bitars), Windows 8.1 (64-bitars) eller Windows 10 (64-bitars)
  • 2 GB RAM-minne
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster*

Om du använder Windows 7 eller Windows 8.1 måste du installera följande uppdateringar:

Du bör även installera uppdateringen för Universal C Runtime i Windows.

macOS

• Flerkärnig Intel-processor med 64-bitarsstöd
  • OS X 10.9, 10.10 (64-bitars) eller 10.11 (64-bitars)
  • 2 GB RAM-minne
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster*

Obs!

* MEDDELANDE TILL ANVÄNDARE: en internetanslutning, ett Adobe ID-id och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Tjänsterna från Adobe är endast tillgängliga för användare som är 13 år och äldre, och för dem krävs ytterligare användarvillkor och att Adobes Onlinesekretesspolicy godkänns (http://www.adobe.com/aboutadobe/legal.html). Programmen och tjänsterna är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, och kan ändras eller stoppas utan föregående meddelande. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.

Systemkrav | 2015.1- och 2015-versionerna av Adobe Muse CC

Windows

• Intel Pentium 4 eller AMD Athlon 64-processor (2 GHz eller snabbare) med stöd för 64 bitar
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (64-bitars), Windows 8 (64-bitars), Windows 8.1 (64-bitars) eller Windows 10.0 (64-bitars)
  • 1 GB RAM-minne
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster*
  • Adobes onlinetjänster som är integrerade med Adobe Muse CC är bara tillgängliga för användare som är minst 13 år gamla

Obs!

32-bitarssystem stöds inte längre med Adobe Muse CC 2014 och senare versioner.

macOS

• Intel-processor med 64-bitarsstöd
  • OS X 10.9, 10.10 eller 10.11
  • 1 GB RAM-minne
  • Adobes onlinetjänster som är integrerade med Adobe Muse CC är bara tillgängliga för användare som är minst 13 år gamla
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster*

Obs!

32-bitarssystem stöds inte längre med Adobe Muse CC 2014 och senare versioner.

* Obs! En Internetanslutning, ett Adobe ID-id och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Tjänsterna från Adobe är endast tillgängliga för användare som är 13 år och äldre, och för dem krävs ytterligare användarvillkor och att Adobes Onlinesekretesspolicy godkänns (http://www.adobe.com/aboutadobe/legal.html). Programmen och tjänsterna är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, och kan ändras eller stoppas utan föregående meddelande. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.

Systemkrav | 2014-versionen av Adobe Muse CC

Windows

• Intel Pentium 4 eller AMD Athlon 64-processor (2 GHz eller snabbare) med stöd för 64 bitar
  • Microsoft Windows Server 2008 R2, Windows 7 med Service Pack 1 (64-bitars), Windows 8 (64-bitars) eller Windows 8.1 (64-bitars)
  • 2 GB RAM
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster*
  • Adobes onlinetjänster som är integrerade med Adobe Muse CC är bara tillgängliga för användare som är minst 13 år gamla

Obs! 32-bitarssystem stöds inte från och med juni 2014.

macOS

• Intel-processor med 64-bitarsstöd
  • Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, OS X 10.9 eller OS X 10.10
  • 2 GB RAM
  • Adobes onlinetjänster som är integrerade med Adobe Muse CC är bara tillgängliga för användare som är minst 13 år gamla
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster*

Obs! 32-bitarssystem stöds inte från och med juni 2014.

* MEDDELANDE TILL ANVÄNDARE: En internetanslutning, ett Adobe ID-id och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes tjänster är bara tillgängliga för användare som är minst 13 år gamla. Tjänsterna kräver godkännande av ytterligare användarvillkor och Adobes sekretesspolicy. Programmen och tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner

Adobe Muse CC är tillgängligt på följande språk:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

日本語

繁體中文

한국어

Systemkrav | Äldre versioner av Adobe Muse

Windows

• 2.33-GHz Intel® Pentium® 4, AMD Athlon® 64 2800+ eller snabbare processor
  • Microsoft® Windows® XP Home, Professional eller Tablet PC Edition med Service Pack 3, Windows Server® 2003 eller 2008, Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 2 (inklusive 64-bitarsutgåvor), Windows 7, Window 8 eller Windows 8.1
  • 1 GB RAM-minne
  • Adobe® AIR ™ 3.3

macOS

• Intel Core™ Duo eller snabbare
  • Mac OS X 10.6 till OS X 10.9
  • 1 GB RAM-minne
  • Adobe AIR 3.3

Hämta den senaste versionen av Adobe AIR.

Adobes onlinetjänster som integreras med Adobe Muse CC är tillgängliga endast för användare som är minst 13 år. Tjänsterna kräver en anslutning till internet och godkännande av ytterligare villkor.

Obs! Windows 2000 och PowerPC® för macOS stöds inte.