Inga nya funktioner läggs till i Adobe Muse och supporten för Adobe Muse kommer att upphöra den 26 mars 2020. Mer information finns på sidan med information om när Adobe Muse inte längre kommer att vara tillgängligt.

Karusellfotoalbum är en användbar funktion för ett företag, en portfölj eller en webbplatsmall. Ett karusellfotoalbum är ett interaktivt webbelement som användare kan använda till att bläddra mellan foton med hjälp av ett bildskjutreglage. Som webbdesigner kan du visa upp markerade bilder i karusellfotoalbum. Du kan lägga till, konfigurera, ändra storlek på och placera karusellfotoalbum på din webbplats med några enkla steg.

Hämta widgeten Carousel Gallery

1. Klicka på Hämta den här widgeten.

Widgeten Carousel Gallery hämtas till din standardmapp för hämtningar. Hämtningsmappen är konfigurerad på olika sätt beroende på vilken webbläsare du använde till att hämta widgeten och vilket operativsystem som används på datorn.

Lägga till och konfigurera ett karusellgalleri

Så här lägger du till ett karusellgalleri till en webbsida:

1. Öppna panelen Bibliotek i Adobe Muse genom att välja Fönster > Bibliotek. Om du inte redan har gjort det klickar du på och importerar widgeten Carousel Gallery.

Mer information om hur du hämtar widgeten Carousel Gallery finns i Hämta widgeten Carousel Gallery.

2. I panelen Bibliotek väljer du Carousel Gallery > Carousel Gallery och drar widgeten till webbsidearbetsytan.

3. Isolera och välj Bildinläsning för widgeten Carousel Gallery och klicka på knappen för att öppna panelen Alternativ.

CarouselGalleryImageLoader
  4. Gör något av följande i panelen Alternativ:

• Klicka på Add File och bläddra efter en bild på datorn.
    • Ange en fungerande länk till en bild i fältet Image Link.

Upprepa åtgärden för alla bilder du vill lägga till i karusellen.

5. Välj widgeten Carousel Gallery och klicka på knappen för att öppna panelen Alternativ.

CarouselGalleryWidget
  6. Ange följande i panelen Alternativ:

Autoplay

Rulla karusellfotoalbumet automatiskt på webbsidan.

Image Separation Distance

Ange avståndet mellan bilderna i karusellen.

Images Width

Ange den största bildbredden i pixlar.

Images Height

Ange den största bildhöjden i pixlar.

7. Avsluta genom att klicka utanför panelen Alternativ. Om du vill förhandsvisa webbsidan eller webbplatsen använder du förhandsvisningsläget i Adobe Muse eller väljer Arkiv > Sida i webbläsare.

CarouselGalleryPreview