Läs om standardkortkommandona i Adobe Muse och hur du anpassar dem.

Obs!

Inga nya funktioner läggs till i Adobe Muse och supporten för Adobe Muse kommer att upphöra den 26 mars 2020. Mer information finns på sidan med information om när Adobe Muse inte längre kommer att vara tillgängligt.

När du lärt dig fler kortkommandon i Muse kan du göra ditt arbetsflöde betydligt snabbare. Välj mellan följande hämtningsbara filer till Mac och Windows.

Hämta

Hämta