Meddelanden från Adobe

I Allmänna preferenser finns alternativ som gör att Adobe kan visa marknadsföringsmeddelanden i produkten medan du arbetar i programmet. Du bestämmer själv om du vill ta emot dessa marknadsföringsmeddelanden i produkten.

Obs!

Transaktionsmeddelanden, som underlättar onlinetjänsten Adobe, kan inte stängas av.

1. Öppna dialogrutan Preferenser.

• (Windows) Välj Redigera > Preferenser.

• (Mac OS) Välj Adobe Reader > Preferenser.

2. Under Kategorier klickar du på Allmänt.

3. I avsnittet Meddelanden från Adobe väljer du önskade alternativ.

Visa meddelanden när jag startar Reader

Tillåter att meddelanden från Adobe visas på välkomstskärmen när du startar programmet utan att ha något dokument öppet. Klicka på ett meddelande om du vill ha information om funktioner, uppdateringar eller onlinetjänster, eller om du vill öppna ett element i programmet, till exempel en åtgärdsruta. Avmarkera alternativet för att förhindra att marknadsföringsmeddelanden visas.

Visa inte meddelanden när du visar ett dokument

Förhindrar att marknadsföringsmeddelanden från Adobe visas längst ned till vänster i programfönstret. Klicka på stängningsknappen för att stänga meddelandet. Meddelandet försvinner om du inte gör någonting. Lämna alternativet avmarkerat för att tillåta marknadsföringsmeddelanden i produkten.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online