Det här dokumentet innehåller information om listan över kända problem i Adobe Story CC 2017-utgåvan.

Lista över kända problem med utgåvan Adobe Story CC 2017 (januari 2017)

Dokument som skapats med mallen Musik är synliga i HTM och visar felet ”Dokumentet hittades inte” när de öppnas.

Problem: Mallen Musik stöds inte i HTML-versionen.
Tillfällig lösning: Du kan öppna dokumenten med den här mallen i Flex-versionen.

Att lägga till i scenlängd i Flex-versionen samt att öppna och spara dokumentet i HTML-version skadar dokumentet och felmeddelandet ”Kunde inte tolka” visas.

Problem: Scenlängdsfunktionen finns inte i HTML-versionen.
Tillfällig lösning: Du kan öppna dokumenten med den här funktionen i Flex-versionen.

Om titelsidan läggs till i Flex-versionen och dokumentet sedan öppnas och sparas i HTML-versionen kommer dokumentet att skadas. Felmeddelandet ”Kunde inte tolka” visas.

Problem: Funktionen för att lägga till eller ta bort titelsidor är för närvarande inte tillgänglig i HTML-versionen.
Tillfällig lösning: Du kan öppna dokumenten med den här funktionen i Flex-versionen.

Dokumentet skadas när du använder alternativen att validera tecken och ställa in listor och sedan öppnar/sparar dokumentet i HTML-versionen.

Problem: Den här funktionen finns i HTML-versionen men det går inte att härleda grundorsaken till detta problem.
Tillfällig lösning: Skapa en kopia av dokumentet och använd även den här funktionen i HTML-versionen eller Flex-versionen.

Om du stöter på något annat problem eller om du vill skicka något, diskutera och delta i vårt kunniga användarforum kan du gå till Adobe Story-forumen. Om du vill rapportera misstänkta fel eller föreslå ändringar av befintliga funktioner i en Adobe-produkt kan du använda Funktionsbegäran-/felrapporteringsformuläret.