Det här dokumentet innehåller information om listan över kända problem i Adobe Story CC 2017-utgåvan.

Obs!

Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Lista över kända problem med utgåvan Adobe Story CC 2017 (januari 2017)

Dokument som skapats med mallen Musik är synliga i HTM och visar felet ”Dokumentet hittades inte” när de öppnas.

Problem: Mallen Musik stöds inte i HTML-versionen.
Tillfällig lösning: Du kan öppna dokumenten med den här mallen i Flex-versionen.

Att lägga till i scenlängd i Flex-versionen samt att öppna och spara dokumentet i HTML-version skadar dokumentet och felmeddelandet ”Kunde inte tolka” visas.

Problem: Scenlängdsfunktionen finns inte i HTML-versionen.
Tillfällig lösning: Du kan öppna dokumenten med den här funktionen i Flex-versionen.

Om titelsidan läggs till i Flex-versionen och dokumentet sedan öppnas och sparas i HTML-versionen kommer dokumentet att skadas. Felmeddelandet ”Kunde inte tolka” visas.

Problem: Funktionen för att lägga till eller ta bort titelsidor är för närvarande inte tillgänglig i HTML-versionen.
Tillfällig lösning: Du kan öppna dokumenten med den här funktionen i Flex-versionen.

Dokumentet skadas när du använder alternativen att validera tecken och ställa in listor och sedan öppnar/sparar dokumentet i HTML-versionen.

Problem: Den här funktionen finns i HTML-versionen men det går inte att härleda grundorsaken till detta problem.
Tillfällig lösning: Skapa en kopia av dokumentet och använd även den här funktionen i HTML-versionen eller Flex-versionen.

Om du stöter på något annat problem eller om du vill skicka något, diskutera och delta i vårt kunniga användarforum kan du gå till Adobe Story-forumen. Om du vill rapportera misstänkta fel eller föreslå ändringar av befintliga funktioner i en Adobe-produkt kan du använda Funktionsbegäran-/felrapporteringsformuläret.