Fel som uppstår när du startar skrivbordsprogrammet Adobe Story för första gången

Följande felmeddelande visas när du startar skrivbordsprogrammet Adobe Story för första gången på Mac OS 10.8:

1

Lösning

Följ dessa anvisningar för att starta skrivbordsprogrammet Adobe Story för första gången.

1. Gå till platsen där du har installerat Adobe Story/AIR. Standardplatsen är /Program.

2. Högerklicka på ikonen Adobe Story och välj Öppna.

3. I dialogrutan som visas klickar du på Öppna för att alltid tillåta Adobe Story att starta på din Mac.