När du ska logga in på Adobe Story kanske det inte går. Om så är fallet kan du prova följande metoder att kringgå problemet:

Adobe Story-inläsningsskärm
Adobe Story-inläsningsskärm

Metoder att kringgå problemet

Välj någon av följande lösningar för att logga in på Adobe Story:

1. Prova att logga in på Adobe Story CC (Classic). Om webbadressen inte fungerar i den senaste versionen av din aktuella webbläsare (till exempel Chrome) kan du prova att byta till den senaste versionen av Firefox.

2. Öppna Adobe Story CC i privat webbläsarläge i webbläsaren. Om det fungerar där kan problemet vara relaterat till cacheminne/cookies för webbläsaren. Rensa den och kontrollera igen.

3. Senaste versionerna av Chrome och Firefox blockerar Flash-plugin-program som standard. Försök att uppdatera Flash-plugin-programmet eller aktivera det specifikt i din webbläsare. Stäng alla webbläsare och starta om datorn när du har aktiverat eller uppdaterat Flash i webbläsaren.

Följ dessa anvisningar för att aktivera plugin-programmet Flash i Chrome:

1. Klicka på plugin-ikonen bredvid webbadressen i webbläsaren.
    2. Klicka på Kör alla plugin-program nu i dialogrutan.
    3. Läs in webbläsarfliken på nytt så aktiveras det.
    Aktivera plugin-programmet Flash i Chrome
    Aktivera plugin-programmet Flash i Chrome
    Aktivera plugin-programmet Flash i Firefox
    Aktivera plugin-programmet Flash i Firefox

Mer information finns i Så här aktiverar man plugin-programmet Flash i Chrome.

För att aktivera plugin-programmet Flash i Firefox, se Så här aktiverar man plugin-programmet Flash i Firefox.

Hämta Adobe Flash Player.

4. Uppdatera Adobe AIR och försök logga in igen.

Mer information finns i logga in på Adobe AIR.