Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Problem

När du ska logga in på Adobe Story kanske det inte går. Om så är fallet kan du prova följande metoder att kringgå problemet:

Adobe Story-inläsningsskärm
Adobe Story-inläsningsskärm

Metoder att kringgå problemet

Välj någon av följande lösningar för att logga in på Adobe Story:

1. Prova att logga in på Adobe Story CC (Classic). Om webbadressen inte fungerar i den senaste versionen av din aktuella webbläsare (till exempel Chrome) kan du prova att byta till den senaste versionen av Firefox.

2. Öppna Adobe Story CC i privat webbläsarläge i webbläsaren. Om det fungerar där kan problemet vara relaterat till cacheminne/cookies för webbläsaren. Rensa den och kontrollera igen.

3. Senaste versionerna av Chrome och Firefox blockerar Flash-plugin-program som standard. Försök att uppdatera Flash-plugin-programmet eller aktivera det specifikt i din webbläsare. Stäng alla webbläsare och starta om datorn när du har aktiverat eller uppdaterat Flash i webbläsaren.

Följ dessa anvisningar för att aktivera plugin-programmet Flash i Chrome:

1. Klicka på plugin-ikonen bredvid webbadressen i webbläsaren.
    2. Klicka på Kör alla plugin-program nu i dialogrutan.
    3. Läs in webbläsarfliken på nytt så aktiveras det.
    Aktivera plugin-programmet Flash i Chrome
    Aktivera plugin-programmet Flash i Chrome
    Aktivera plugin-programmet Flash i Firefox
    Aktivera plugin-programmet Flash i Firefox

Mer information finns i Så här aktiverar man plugin-programmet Flash i Chrome.

För att aktivera plugin-programmet Flash i Firefox, se Så här aktiverar man plugin-programmet Flash i Firefox.

Hämta Adobe Flash Player.

4. Uppdatera Adobe AIR och försök logga in igen.

Mer information finns i logga in på Adobe AIR.