Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Vissa användare kan inte skriva ut Story-dokument i Google Chrome.

Lösning

Inaktivera plugin-programmet PepperFlash i Chrome. Följ dessa anvisningar:

1. Öppne en flik i Chrome och skriv chrome://plugins i adressfältet. Tryck på Retur.
  2. Klicka på Info.
  3. Under avsnittet Adobe Flash Player på sidan Plugin-program klickar du på Inaktivera.
v2_image002
Inaktivera plugin-programmet PepperFlash

1. Starta om Chrome.