Felsökning och hjälp

Om Adobe Contribute ägs av ditt företag eller din organisation kommer du inte att se det listat under ditt Adobe ID. Chatta med Adobes kundtjänst.

I de här artiklarna hittar du mer information om hur du testar SFTP-funktioner och FTP-funktioner.

Om du vill lösa tillfälliga eller persistenta anslutningsproblem, prova med lösningarna i den här felsökningsguiden .

Contribute kan frysa, flimra, eller ha andra problem på grund av ett systemfel. Få hjälp med att lösa systemfel och frysningar i Windows eller Mac OS.

För mer information om att köpa Contribute, se Contributeköpguide. Få hjälp med problem vid nedladdning: Felsökning av problem vid nedladdning. Få hjälp med problem vid installation: Felsökning installation.

Ja. Du kan ladda ner en gratis 30-dagars testversion av Contribute från Adobes hämtningssida. Du måste logga in med ett Adobe-ID och lösenord för att kunna hämta en testversion. För att få hjälp med att installera testversionen: Adobe Contribute 6.5: Komma igång.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Du kan ladda ner Contribute CS4 och tidigare versioner från Contributes hämtningssida.

Du hittar ditt serienummer på DVD-fodralet till din originalprodukt eller på dinAdobe-kontosida för produkter som du laddade ned från, eller registrerade hos, Adobe. För ytterligare information, se Hitta ditt serienummer.

Välj Redigera >Mina anslutningar och klicka sedan på Ny. För mer information, se Installation av platsanslutning | Contribute.

Gå till den senaste produktens hämtningssida för Contributes publiceringsserver.

Se Contribute 6.5 Vanliga frågor för produktinformation och länkar till köpguiden, tekniska specifikationer, omdömen mm. För ytterligare information, se Contribute Vanliga frågor.

Community

Delta i konversationen.

Populära Contribute-underforum