Lista över kompatibilitetsproblem med Adobe Creative Cloud-produkter som körs på macOS 10.13 (High Sierra)

Obs!

När du uppgraderar till den senaste versionen av macOS 10.13.4 eller startar ett Creative Cloud-program för första gången i de senaste versionerna av macOS High Sierra, får du ett varningsmeddelande om att Adobe-programvaran måste optimeras för bättre prestanda. Detta beror på vissa 32-bitarskomponenter som vi arbetar med för att åtgärda i en kommande Creative Cloud-uppdatering. Observera att du inte behöver vidta någon åtgärd just nu och programmen fortsätter att fungera som vanligt.

Mer information finns i Kompatibilitet för 32-bitarsapp med macOS High Sierra 10.13.4.

Adobe har testat tillförlitlighet, prestanda och användarvänlighet hos de senaste versionerna av Adobe Creative Cloud-programmen när de installeras i Intel-baserade system som körs i macOS High Sierra (version 10.13). De senaste versionerna av alla Creative Cloud-produkter är kompatibla.

Känner Adobe till några problem, fel eller oväntade händelser som uppstår när Creative Cloud- eller Adobe Acrobat®-produkter körs i macOS High Sierra?

Vi är medvetna om vissa problem som kan uppstå efter uppgradering till macOS High Sierra (10.13). Vi jobbar hårt för att lösa de problemen i en kommande utgåva.

Kräver andra Creative Cloud-program uppdateringar för att bli kompatibla med macOS High Sierra?

Nej, inte för tillfället.

Hur rapporterar jag problem som kan uppstå?

Rapportera eventuella problem du stöter på med hjälp av formuläret för felrapportering.

Jag använder ett antal plugin-program och drivrutiner med mina Creative Cloud-program. Kommer de att fungera på macOS High Sierra?

Vi rekommenderar att kunderna kontrollerar kompatibiliteten för plugin-program med tillverkaren före uppgraderingen till macOS High Sierra. Dessutom rekommenderar vi att kunder gör ett eget test på en partition som inte är i drift för att säkerställa att det nya operativsystemet fungerar med aktuell maskinvara och drivrutiner.

Erbjuder Adobe teknisk support för produkter som körs på macOS High Sierra?

Adobe erbjuder support till kunder som kör macOS High Sierra enligt våra villkor för standardkundsupport. Gå till supportsidan för ytterligare information om våra supportprogram.

Är testversionerna av individuella produkter kompatibla med macOS High Sierra?

Ja. Om den fullständiga versionen av en produkt är kompatibel med macOS High Sierra, är även produktens testversion kompatibel. Alla kända problem i detta dokument gäller även testversionerna.